ΔΙΕΘΝΕΣ
27/07/2017 04:20 EEST | Updated 27/07/2017 04:35 EEST

Βίντεο: Φρικτός θάνατος ταύρου σε ισπανική φιέστα- του έβαλαν φωτιά στα κέρατα και μπήκε σε φρενίτιδα

Facebook

Σε φρενίτιδα μπήκε ταύρος σε φιέστα στην Ισπανία όταν του έβαλαν φωτιά στα κέρατα μπροστά σε θεατές- με αποτέλεσμα το ζώο να ορμήσει και να χτυπήσει έναν στύλο ξύλινο στύλο, βρίσκοντας τον θάνατο.

Σε βίντεο το ζώο φαίνεται να τρέχει γύρω γύρω στην «αρένα» και να χτυπά το κεφάλι του σε έναν ξύλινο στύλο στη μικρή πόλη του Φόιος στη Βαλένθια στην Ισπανία. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Independent», το ζώο, το οποίο σκοτώθηκε ακαριαία, ήταν δεμένο σε έναν στύλο μπροστά στο πλήθος κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ παρόμοιου με τις «ταυροδρομίες» στην Παμπλόνα (Toro Embolado- «κάψιμο των ταύρων»). Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο, με αποτέλεσμα να τρέχει φρενιασμένο γύρω γύρω, μέχρι που χτύπησε στο κεφάλι και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, ο ταύρος είχε χτυπήσει έναν άνδρα στο πόδι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτός ήταν ο λόγος που επελέγη για να δεθεί στον στύλο. Το βίντεο έφτασε στα χέρια του γκρουπ για τα δικαιώματα των ζώων Bulls Defenders United, και ανέβηκε στη σελίδα του στο Facebook. Όπως προκύπτει από τις αντιδράσεις του κοινού, ο θάνατος του ταύρου δεν φαινόταν να είναι «στο πρόγραμμα».