ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/07/2017 07:07 EEST | Updated 28/07/2017 12:42 EEST

Με γελοιογραφία του Αρκά εύχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για τα γενέθλιά του

SOOC

Σήμερα, 28 Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει τα 43 έτη και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε μέσω Twitter στον πρωθυπουργό «Χρόνια Πολλά» από νωρίς το πρωί.

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Guardian όπου και είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως κανένας στο δρόμο δεν θα κατηγορήσει τα μέλη της κυβέρνησης ότι είναι κλέφτες, ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιήσε μία γελοιογραφία του Αρκά για να ευχηθεί:

«Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία...»

Κυβερνητικές πηγές δεν άφησαν αναπάντητη την αναφορά του προέδρου της ΝΔ ότι για τα σημερινά γενέθλια του πρωθυπουργού θα του έστελνε δώρο «μια μικρή κορνίζα από την τελευταία γελοιογραφία του ΑΡΚΑ, που είναι η συνηθισμένη φυσιογνωμία και λέει: «Είμαι ψεύτης, αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε έτσι δεν είναι;».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε», σχολιάζουν οι πηγές της κυβέρνησης και σημειώνουν: "Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά.