ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/08/2017 06:57 EEST | Updated 01/08/2017 06:57 EEST

«Παγώνει» τις υπόλοιπες μεταγραφές ο Πούκι

Lars Ronbog via Getty Images
BRONDBY, DENMARK - JULY 27: Teemu Pukki of Brondby IF shows frustration during the UEFA Europa League Qual. match between Brondby IF and Hajduk Split at Brondby Stadion on July 27, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

O Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει διακαώς τον Τεέμου Πούκι στον Παναθηναϊκό και για χάρη του έχει βάλει στην άκρη κάθε άλλο μεταγραφικό στόχο των πράσινων. Η προσπάθεια απόκτησης του Φινλανδού από το τριφύλλι "παγώνει" τις υπόλοιπες κινήσεις και είναι λογικό καθώς το μπάτζετ που θα διατεθεί για την απόκτηση του φορ "δεσμεύει" ουσιαστικά τα υπόλοιπα χρήματα που θα έχουν στη διάθεση τους οι πράσινοι.

Για παράδειγμα πλην του επιθετικού, με νούμερο ένα στόχο τον Πούκι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει ακόμα τρεις μεταγραφές για να ενισχυθεί το ρόστερ του τριφυλλιού. Έναν αριστερό μπακ (Γκαμπριέλ Σίλβα), έναν δεξιό μπακ και έναν εξτρέμ.

Προτεραιότητα όμως είναι ο 27χρονος Φινλανδός στράικερ και αν οι πράσινοι κάνουν την υπέρβαση για την περίπτωση του και δαπανήσουν περισσότερα χρήματα απ' όσα είχαν αρχικά υπολογίσει τότε θα πάνε σε άλλες περιπτώσεις, οικονομικότερες, στις επόμενες κινήσεις τους.

Θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε και μια ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του μπάτζετ στις υπόλοιπες θέσεις ανάλογα με το τελικό κόστος της απόκτησης του Πούκι ή κάποιου άλλου φορ αν τελικά χαλάσει η μεταγραφή του διεθνή στράικερ της Μπρόντμπι.

Πηγή: Sport24.gr

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost