ΔΙΕΘΝΕΣ
02/08/2017 09:53 EEST | Updated 02/08/2017 10:23 EEST

Νύφη στο Τενεσί έβγαλε όπλο που είχε κρυμμένο στο νυφικό, το έβαλε κρόταφο του γαμπρού και τράβηξε τη σκανδάλη

MURFREESBORO POLICE

Με χειροπέδες ενώ φορούσε ακόμη το νυφικό της, βρέθηκε μια 25χρονη γυναίκα στο Τενεσί των ΗΠΑ αφού δεν είχε περάσει αρκετή ώρα από την τέλεση του γάμου και εκείνη έβγαλε όπλο και απείλησε τον μόλις λίγων ωρών σύζυγό της.

Η 25χρονη Kate Elizabeth Prichard, μετά τον γάμο πήγε μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα μοτέλ για να περάσουν την πρώτη τους νύχτα. Και οι δύο, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ πελάτες του μοτέλ τους είδαν να τσακώνονται κατά την είσοδό τους σε αυτό.

Όταν μπήκαν στο δωμάτιο συνέχισαν τη λογομαχία και τότε η 25χρονη φέρεται να έβγαλε από το νυφικό της ένα όπλο, 9 χιλιοστών -που προφανώς είχε επιμελώς κρύψει- ακούμπησε την κάννη στον κρόταφο του άντρα της και τράβηξε την σκανδάλη.

Το όπλο, ευτυχώς, δεν ήταν γεμάτο αλλά αφού το διαπίστωσε, έβαλε σφαίρες στη θαλάμη και πυροβόλησε στον αέρα ενώ άτομα που βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια ή έξω από το μοτέλ άρχισαν να τρέχουν μακρυά από το σημείο που ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός συνελήφθησαν αφού ήταν μη συνεργάσιμοι με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Αστειευόμενος ο αστυνομικός που έκανε και τις σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ, είπε πως «οι αστυνομικοί κατέστησαν σαφές στον γαμπρό πως ο μήνας του μέλιτος τελείωσε και πως η γυναίκα του θα πάει φυλακή». Σε βάρος της νύφης που κρατείται, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία και ορίστηκε εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων.

Πήγη: BBC