ΔΙΕΘΝΕΣ
12/08/2017 09:42 EEST | Updated 12/08/2017 09:43 EEST

O αγαπημένος μας Bryan Cranston εξομολογείται την πιο «πικάντικη» ιστορία της ζωής του

Pacific Press via Getty Images
GIFFONI VALLE PIANA, SALERNO, ITALY - 2017/07/20: The american actor, voice actor, screenwriter, director and producer Bryan Cranston, that plays the role of Walter White on the AMC crime drama series 'Breaking Bad', attends the Giffoni Film Festival 2017. (Photo by Ivan Romano/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Ο Walter White του Breaking Bad ή αλλιώς ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους μας ηθοποιούς σε πρόσφατή εμφάνισή του αποκάλυψε μια άγνωστη και πικάντικη ιστορία από το μήνα του μέλιτος του το 1989.

Ο Bryan Cranston ανέφερε πως θα ταξίδευε με τρένο από την Ελβετία στην Ιταλία και ακριβώς πριν την επιβίβαση, ο ταξιδιωτικούς τους πράκτορας τους αποκάλυψε πως το τρένο θα περνούσε μέσα από μια σήραγγα για περίπου 50 λεπτά και ήταν παράδοση των νεόνυμφων να «εκμεταλλεύονται» αυτό το χρόνο στο σκοτάδι.

«Γύρισα και είπα στη γυναίκα μου πως αυτό θα το κάνουμε, σίγουρα».

Ο ηθοποιός περιέγραψε πως το τρένο μετέφερε τα αμάξια των επιβατών και όλοι καθόταν στα οχήματα τους, οπότε ήταν περιτριγυρισμένοι από οικογένειες.

Ειδικότερα είπε: «Ήταν τόσο σκοτεινά. Δεν μπορούσα να δω ούτε το χέρι μου. Ο πράκτορας είχε δίκιο. Όμως λίγο μετά άρχισα να ξεχωρίζω τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου. Απόρησα, υπέθεσα πως απλά τα μάτια μου συνήθισαν στο σκοτάδι. Όμως έκανα λάθος. Αντιλήφθηκα πως ήταν το φως της ημέρας και εμείς ήμασταν γυμνοί μέσα στο αμάξι με οικογένειες τριγύρω μας. Κάποια παιδάκια γέλαγαν ενώ η γιαγιά τους φώναζε «όχι όχι μην κοιτάτε».

Sponsored Post