ΔΙΕΘΝΕΣ
17/08/2017 14:16 EEST | Updated 17/08/2017 14:17 EEST

Βίντεο: Λέαινα τρέχει προς το μέρος ενός άνδρα και όλοι πιστεύουμε πως θα επιτεθεί. Τελικά τον αγκαλιάζει

Muhammad Hamed / Reuters
A lion, one of thirteen animals transported from a zoo in the Syrian city of Aleppo, is seen at Al Ma'wa wildlife reserve in the city of Jerash, near Amman, Jordan, August 11, 2017. REUTERS/Muhammad Hamed

Το εντυπωσιακό βίντεο που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο απαθανατίζει τη συγκλονιστική στιγμή όπου ένας Νοτιοαφρικανός άνδρας, γνωστός ως «Lion Whisperer», αγκαλιάζει μια λέαινα που τρέχει προς το μέρος του την οποία μάλιστα είχε σώσει κατά τη γέννησή της.

Αν κάποιος παρατηρήσει το βίντεο σε slow motion, αρχικά τρομάζει, αφού νομίζει πως το τεράστιο πλάσμα σκοπεύει να επιτεθεί. Η πραγματικότητα όμως διαφέρει. Το θηλαστικό τρέχει για να αγκαλιάσει τον σωτήρα του, ο οποίος μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης παραδέχεται πως επικοινωνεί με το ζώο με ένα μοναδικό τρόπο.

Ο άνδρας είχε βρει παρατημένη τη Meg σε ένα χαντάκι, στο οποίο την παράτησε η μητέρα της λίγο μετά τη γέννησή της. Έτσι αντί να την αφήσει αβοήθητη, αποφάσισε να της δώσει ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Ο Kevin μετέφερε το θηλαστικό σε ένα πάρκο άγριας ζωής προκειμένου να συμβιώσει με άλλα άγρια ζώα.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Cecil, ένα αρσενικό λιονταράκι που έπεσε νεκρό από τα πυρά ενός Αμερικανού κυνηγού το 2015.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post