ΔΙΕΘΝΕΣ
17/08/2017 06:00 EEST

Πρωτοφανής σύμπτωση. Άνδρας βοήθησε άγνωστη στο δρόμο και τρία χρόνια μετά η ζωή τους ένωσε πάλι

mixetto via Getty Images
Father and son enjoying the sunset

Λένε πως αν προσφέρεις τη βοήθεια σου απλόχερα όπου χρειαστεί, η ζωή κάποια στιγμή θα στο ξεπληρώσει κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την ιστορία της TunDe Hector που δημοσίευσε το διεθνές δίκτυο, CBSNews. Πριν από τρία περίπου χρόνια, η γυναίκα βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν όντας στο δρόμο συνειδητοποίησε πως τα καύσιμα του αυτοκινήτου της είχαν εξαντληθεί ενώ είχε στην τσέπη της μόλις 5 δολάρια. Έβρεχε έντονα και ήταν αδύνατον να διανύσει την τεράστια απόσταση προκειμένου να εντοπίσει το επόμενο βενζινάδικο.

Την ίδια μέρα συνάντησε τον Chris Wright ο οποίος θα της άλλαζε τη ζωή. Ο άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο οποίο επίσης επέβαινε η οικογένειά του. Περνώντας από το σημείο που βρισκόταν η Hector, αποφάσισε να κάνει μια στάση και να της προσφέρει βοήθεια. Έτσι κι έκανε. Ο Wright γέμισε με βενζίνη ένα δοχείο, ενώ της έδωσε όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του.

«Είναι πάντα καλός με τους ανθρώπους, ανατράφηκε με αυτό τον τρόπο. Είναι ευγενικός και γενναιόδωρος αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ένιωσε μια υποχρέωση παραπάνω», τόνισε η σύζυγος του άνδρα. Ο Wright δεν περίμενε ποτέ πως θα ξαναέβλεπε τη γυναίκα που βοήθησε.

Τρία χρόνια αργότερα η μητέρα του γενναιόδωρου κυρίου διαγνώστηκε με την νόσο του Πάρκινσον ενώ η κατάσταση της επιδεινώθηκε γρήγορα. Τον Ιούνιο ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως η ασθενής θα ζούσε ακόμα λίγες εβδομάδες.

Η οικογένεια αποφάσισε να προσλάβει μια νοσοκόμα για να την προσέχει και έτσι έκανε, κανείς όμως δεν γνώριζε πως επρόκειτο για την Hector, τη γυναίκα που ο Wright είχε βοηθήσει στο παρελθόν. Μόλις συνειδητοποίησαν την αλήθεια, όλοι έμειναν άφωνοι με την αξιοσημείωτη σύμπτωση.

Λίγες ημέρες αργότερα η Judy κατέληξε. Η Hector τη μέρα εκείνη είχε ρεπό, ωστόσο μόλις έμαθε το τραγικό συμβάν έσπευσε αμέσως στο σπίτι της οικογένειας. Στήριξε τους γιους της θανούσας με κάθε μέσο, κάτι το οποίο εκτίμησαν ιδιαίτερα. Ήταν σαν να τους ανταποδίδει τη βοήθεια που ο ένας εξ αυτών της είχε προσφέρει πριν τρία χρόνια. Εκείνοι αποφάσισαν να την ξεπληρώσουν προσφέροντας της κάτι που θα είχε πραγματικά ανάγκη.

Η Hector εργαζόταν ως νοσηλεύτρια δεν είχε όμως αποφοιτήσει από κάποια σχολή. H oικογένεια της Judy διοργάνωσε μια καμπάνια στο YouCaring page βάζοντας στόχο να συγκεντρώσει 1.000 δολάρια. Μέσα σε 45 λεπτά το ποσό είχε κιόλας συγκεντρωθεί. Λίγες μέρες αργότερα είχαν ήδη μαζέψει 20.000 δολάρια.

Μοιράσθηκαν το γεγονός με τη Hector προσφέροντας της τα χρήματα για να σπουδάσει και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια έλεγε πως βρήκε μια καινούρια οικογένεια.

Δείτε την αντίδραση της γυναίκας:

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post