ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/08/2017 07:47 EEST | Updated 24/08/2017 07:47 EEST

Ο Παππάς δεν... ξεχνά και δεν συγχωρεί τον Ζούρο

Contra.gr

Η...άβολη στιγμή αμέσως μετά την λήξη του φιλικού της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Γεωργίας στο ΟΑΚΑ, που ο Νίκος Παππάς επιδεικτικά αρνείται να δώσει το χέρι του στο Ζούρο, έφερε στην επιφάνεια μια κόντρα που κρατάει 10 χρόνια και ξεκίνησε από την... Κυψέλη! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Τόσο η ήττα όσο και η νέα προβληματική εμφάνιση της “επίσημης αγαπημένης” από την Γεωργία του Ηλία Ζούρου, στην πρεμιέρα του τουρνουά “Ακρόπολις”, κατά κάποιο τρόπο επισκιάστηκαν από ένα σκηνικό που έλαβε χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, το οποίο...έπιασε και ο τηλεοπτικός φακός.

Ο Ηλίας Ζούρος πηγαίνει προς το μέρος των Ελλήνων διεθνών για να τους χαιρετήσει. Δίνει το χέρι του στον Σλούκα, μετά στον Μάντζαρη και φτάνει στον Παππά, ο οποίος με τα χέρια στην μέση και...στρέφοντας αλλού το βλέμμα του, επιδεικτικά τον αγνοεί!

Ο Έλληνας εκλέκτορας της Εθνικής Γεωργίας με το χέρι του να ... αιωρείται για λίγα δευτερόλεπτα, όσο κράτησε και το σάστισμα του, κάνει αμέσως μετά μια χαρακτηριστική χειρονομία, που την συνοδεύει κι από ανάλογη κίνηση του κεφαλιού σαν να έλεγε “οκ, δεν πειράζει” και πάει... παρακάτω. Με τον Παππά κάτι να του... απαντάει και τον Μάντζαρη να γυρνάει και κάτι να του λέει...

Το συγκεκριμένο (για κάποιους) ανφαίρ του Έλληνα διεθνή έχει εξήγηση και... παρασκήνιο από την εποχή της συνύπαρξης τους στον ΠΓΣ. Την περίοδο 2007-08 και ενώ προερχόταν από το ασημένιο μετάλλιο στο Eurobasket με την Εθνική Εφήβων, ο Παππάς πίστευε πως θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στον Πανελλήνιο, που εκείνη τη σεζόν έπαιζε και στο Eurocup. Ο Ηλίας Ζούρος τον είχε στην ανδρική ομάδα πριν καν ενηλικιωθεί αλλά δεν του έδινε ευκαιρίες. Τον άφηνε συνεχώς εκτός δωδεκάδας, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια μεγάλη κόντρα που όπως αποδείχθηκε χθες βράδυ δεν έχει...ξεχαστεί, τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη

Στην συνέχεια δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά αλλά προφανώς ο Νίκος Παππάς δεν... ξεχνάει πως ο Ηλίας Ζούρος ως προπονητής της Εθνικής Ανδρών τον... αγνόησε στις κλήσεις του, παρότι προερχόταν από δύο καλές σεζόν. Στο Eurobasket του 2011 παρότι πήγε σούπερ με τον Κολοσσό του Σφαιρόπουλου και στο προολυμπιακό του 2012, παρά τις καλές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Sponsored Post