ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/08/2017 04:55 EEST

Νίκησε για πλάκα και πήρε όλα τα λεφτά ο Mayweather

Boxing - Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor - Las Vegas, USA - August 26, 2017  Floyd Mayweather Jr. celebrates with the belt after winning the fight REUTERS/Steve Marcus
Steve Marcus / Reuters
Boxing - Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor - Las Vegas, USA - August 26, 2017 Floyd Mayweather Jr. celebrates with the belt after winning the fight REUTERS/Steve Marcus

Στα 41 του χρόνια ο Floyd Mayweather μπήκε στην ιστορία καθώς κερδίζοντας τον Conor McGregor “έγραψε” το 50-0 της επαγγελματικής του καριέρας και προσπέρασε τον Rocky Marciano που σταμάτησε να μάχεται στο 49-0.

Όσον αφορά το ματς, ο McGregor μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Mayweather. Δύσκολα όμως... Ο Αμερικανός κατόρθωσε να κάνει τον αντίπαλό του να ξεμείνει από ενέργεια μέχρι τον τέταρτο γύρο και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το “πάρτι” του αήττητου μποξέρ.

Ο McGregor που προς τιμήν του έφτασε μέχρι τον 10ο γύρο έμοιαζε τόσο αδύναμος και δίχως ανάσες που τα ισχυρά του... όπλα πήγαν “περίπατο” την ίδια ώρα που ο Mayweather τον έκανε ότι ήθελε. Κάπως έτσι κι έπειτα από ένα σερί χτυπημάτων ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε πως ο Ιρλανδός ήταν αδύνατο να συνεχίσει και διέκοψε τη μάχη υπέρ του “Money”.

Στο τέλος του αγώνα οι δύο μαχητές έδειξαν αλληλοσεβασμό, ανταλλάζοντας φιλοφρονήσεις. Ουσιαστικά, απ' αυτό το παιχνίδι κερδισμένοι είναι και οι δύο μια και τα χρήματα που εξοικονόμησαν είναι εκτός πραγματικότητας και αγγίζουν τα 300.000.000 δολάρια.

Πηγή: Contra.gr