ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/09/2017 18:52 EEST | Updated 24/09/2017 18:53 EEST

Τη Δευτέρα το ραντεβού Αλαφούζου - Ουζουνίδη

Anadolu Agency via Getty Images
(Photo by Andreas Papakonstantinou/Anadolu Agency/Getty Images)

Μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα αποφασίσει για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος προπονητής ζήτησε... ακρόαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αυτός αποδέχτηκε το αίτημα του.

Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τον Αλαφούζο το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, εκτός απροόπτου το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9), στα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο.

Μία μέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, ο Ουζουνίδης σαφώς πιο ήρεμος και νηφάλιος, εξηγούσε ότι δεν θέλει να παραιτηθεί άμεσα. Ωστόσο, θεωρεί απαραίτητο να εξασφαλίσει εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού ήδη επικρατεί μεγάλη ανησυχία.

Φυσικά, η απόφαση του Ουζουνίδη θα εξαρτηθεί από τα λεγόμενα του Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος τον διαβεβαίωσε ότι θα του εξηγήσει τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα και έπειτα, ο κόουτς του Τριφυλλιού θα αποφασίσει για το δικό του μέλλον.

ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στη διάρκεια της εβδομάδας (αν όχι, σήμερα) ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντήσει και τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από τον αντιπρόεδρο να αναλάβει τις επαφές με παλιούς μετόχους ή με εύπορους φίλους του Τριφυλλιού και να διερευνήσει τις προθέσεις τους για πιθανή συνδρομή στο οικονομικό. Λογικά, ο Αλαφούζος θα δώσει κατευθύνσεις στον Κωνσταντίνου, ώστε αυτός να προγραμματίσει συναντήσεις.

Sponsored Post