Άγιο είχαμε και η Kate Winslet δεν έγινε κομμώτρια (εκτός κι αν σας αρέσει να σας κουρεύουν και τα αυτιά)

Άγιο είχαμε και η Kate Winslet δεν έγινε κομμώτρια (εκτός κι αν σας αρέσει να σας κουρεύουν και τα αυτιά)
The Tonight Show

Η Kate Winslet είναι σήμερα μία από τις διασημότερες και πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, με ένα Oscar Α' Γυναικείου στη κατοχή της και δεκάδες άλλες υποψηφιότητες και διακρίσεις στο βιογραφικό της.

Αν, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά με την υποκριτική, η Winslet είχε αποφασίσει από νωρίς ποιο θα ήταν το εφεδρικό σχέδιο για την καριέρα της: θα γινόταν κομμώτρια.

Κάτι που ευτυχώς δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει επαγγελματικά ποτέ. Και αυτό δεν το λέμε επειδή δεν τρέφουμε σεβασμό απέναντι στο λειτούργημα των κομμωτών, ίσα-ίσα το αντίθετο, αλλά επειδή η Winslet θα ήταν πολύ, αλλά πολύ κακή ως κομμώτρια. Εκτός και αν σας αρέσει το καρέ σας να συνοδεύεται από λίγο κομμένο αυτί.

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν καλεσμένη τις προάλλες στην εκπομπή του Jimmy Fallon για να μιλήσει για την νέα της ταινία, «The Mountain Between Us», όπου μεταξύ άλλων θυμήθηκε εκείνη τη φορά που είχε προσφερθεί να κουρέψει μια οικογενειακή της φίλη, με αποτέλεσμα να της κόψει το αυτί.

«Για την ακρίβεια, το είδα να πέφτει μπροστά μου», είπε η Winslet, κάνοντας κάθε θεατή να πιάσει αυθόρμητα εκείνη την ώρα τα αυτιά του με τρόμο.

Όπως πρόσθεσε, όμως, παραμένουν φίλες μέχρι και σήμερα. Γιατί αυτές είναι πραγματικές φιλίες κύριοι.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Προτείνετε μια διόρθωση