ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/09/2017 12:23 EEST | Updated 30/09/2017 12:23 EEST

Πέθανε ο πατέρας των Αντετοκούνμπο

Eurokinissi

Σοκ για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Αναχωρεί για το Μιλγουόκι ο Θανάσης.

Tο απόλυτο σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 54 ετών.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στις ΗΠΑ. Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα, καθώς και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε παρουσιάσει στο παρελθόν πρόβλημα υγείας σχετιζόμενο με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε εισηχθή στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", παραπονούμενος τότε για έντονους πόνους στο στήθος. Δεν είναι δυνατόν βέβαια να γνωρίζει κάποιος αυτή τη στιγμή αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με τον θάνατό του.

Πηγή: Sport24.gr