ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/10/2017 19:00 EEST | Updated 04/10/2017 19:00 EEST

Ομάρ μέχρι το 2020, ποιοι ακολουθούν

Trond Tandberg via Getty Images
Trond Tandberg/Getty Images

Από το 2014 ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φοράει τα ερυθρόλευκα (με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο πρώτο μισό του 2017 που αγωνίστηκε δανεικός στην Χαλ) και όλα δείχνουν πως δεν θα τα βγάλει σύντομα από πάνω του.

Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος στους συμπατριώτες του, καθώς θέλησε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα είναι κάτοικος Ρέντη ως το 2020 από τη στιγμή που η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε ήδη να «τρέχει».

«Είμαι εδώ και πολύ καιρό στην ομάδα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ καλά. Παίζει στο Champions League και είναι ένας σύλλογος που μάχεται πάντα για τίτλους», τόνισε ο 25χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος μίλησε και για το όχι και τόσο δυνατό ξεκίνημα των Πειραιωτών στο πρωτάθλήμα:

«Δεν αρχίσαμε καλά ενώ υπήρχαν και αλλαγές, με την έλευση νέου προπονητή. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που θέλει αποτελέσματα. Για αυτό ο σύλλογος έχει τόσους πολλούς τίτλους».

Ο Ελαμπντελαουί δεν θα είναι πάντως ο μοναδικός από το υπάρχον ρόστερ που θα ανανεώσει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρουν σειρά και άλλοι παίκτες με τους οποίους συζητάει ήδη ο Ολυμπιακός για ανανέωση.

Ο Ρομαό είναι κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας για 1+1 χρόνια, ο Μπεν συζητάει για διετές, ενώ κοντά στην παραμονή είναι και ο Ζντιέλαρ, με τον Μποτία να μένει ελεύθερος αλλά να υπάρχει η σκέψη από τους Πειραιώτες να παραμείνει (σε συνάρτηση πάντα με τις εμφανίσεις του από εδώ και πέρα) καθώς δεν θέλουν να αφήνουν να φεύγουν ελεύθεροι, παίκτες αξίας.

Πηγή: Contra