ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/10/2017 10:17 EEST | Updated 09/10/2017 10:28 EEST

Ο Jon Snow ξέρει από φάρσες: Η χοντρή πλάκα του Kit Harington που έκανε τη Rose Leslie να κλαίει (και να θέλει να τον χωρίσει)

LOS ANGELES, CA - JULY 12:  Actors Rose Leslie and Kit Harington arrive at the premiere of HBO's 'Game Of Thrones' Season 7 at Walt Disney Concert Hall on July 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images
LOS ANGELES, CA - JULY 12: Actors Rose Leslie and Kit Harington arrive at the premiere of HBO's 'Game Of Thrones' Season 7 at Walt Disney Concert Hall on July 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ως γνωστόν, το ειδύλλιο του Jon Snow και της Ygritte του Game of Thrones έχει ξεφύγει από την οθόνη: Ο Kit Harington και η Rose Leslie έχουν πολυετή σχέση και πρόσφατα ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.

Όπως ξέρουμε επίσης, σε μια μακρά σχέση τις περισσότερες φορές επέρχεται από ένα σημείο και μετά μια...άνεση, και αυτό σημαίνει ότι νιώθεις την ελευθερία να κάνεις πράγματα που ούτε θα τολμούσες να σκεφτείς να κάνεις κατά τον πρώτο καιρό. Στην περίπτωση του Kit Harington, αυτό είναι οι...χοντρές πρωταπριλιάτικες φάρσες που, όπως είπε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή Jonathan Ross Show (όπου εμφανίστηκε με τη Liv Tyler), συνηθίζουν στην οικογένειά του. Και επειδή το Γιαννιό, όπως ξέρουμε όλοι, είναι πάνω από όλα δικό μας παιδί (κάνει θητεία, σκοπιές και περίπολα στα σύνορα εδώ και πόσα χρόνια και όταν παίρνει άδεια από τη μονάδα του στον Έβρο του Westeros πάει διακοπές στα ελληνικά νησιά, τι να πούμε παραπάνω), προφανώς και πήγε να κάνει μια πλέον χοντροκομμένη φάρσα στο έτερόν του ήμισυ και – όπως είναι πρέπον και σωστό- την τράβηξε και βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή.

Στο βίντεο η Rose Leslie φαίνεται να ανοίγει την πόρτα του ψυγείου (πού αλλού θα έκανε φάρσα ο Jon Snow άλλωστε), να βλέπει...«κάτι» και μετά να παθαίνει πανικό, πατώντας τις φωνές και πέφτοντας στο πάτωμα. Αυτό που είδε ήταν ένα ομοίωμα του κεφαλιού του ίδιου (σε...κομμένη έκδοση), φτιαγμένο ενδεχομένως από έναν από τους makeup artists της σειράς, μέσα στο ψυγείο.

Βεβαίως, όπως ξέρουμε, δεν αντιδρούν όλοι και όλες το ίδιο καλά στις ίδιες πλάκες: Όσον αφορά στο τι ακολούθησε, ο Harington, με τυπικό εγγλέζικο φλέγμα είπε χαμογελαστός πως «δεν πήγε και τόσο καλά» και πως μετά η νυν αρραβωνιαστικιά του έβαλε τα κλάματα και του είπε λίγο πολύ ότι, αν το ξανάκανε θα τον χώριζε μια και καλή.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι όλα κάπου πληρώνονται- και θα θέλαμε να πιστεύουμε πως, όταν η «Ygritte» ηρέμησε, ο Harington της πέταξε κάτι σε «άμα θες τώρα, ξαναπές μου “You know nothing Jon Snow”» (και μετά απομακρύνθηκε με βήμα ταχύ, γιατί αν έμενε, ενδεχομένως να χρειαζόταν ξανά τη βοήθεια της Melisandre).

Sponsored Post