Ο λόγος που η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher δεν θα πάρουν δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα

US actors Ashton Kutcher and his wife Mila Kunis attend the diving competition at the 2017 FINA World Championships in Budapest, on July 17, 2017.  / AFP PHOTO / STRINGER        (Photo credit should read STRINGER/AFP/Getty Images)
US actors Ashton Kutcher and his wife Mila Kunis attend the diving competition at the 2017 FINA World Championships in Budapest, on July 17, 2017. / AFP PHOTO / STRINGER (Photo credit should read STRINGER/AFP/Getty Images)

Οι ηθοποιοί Mila Kunis και Ashton Kutcher έχουν μαζί δύο παιδιά, την 3χρονη Wyatt και τον 10 μηνών Dimitri και φέτος σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μία νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση: Να μην πάρουν κανένα δώρο στα παιδιά τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Kunis στο Entertainment Tonight, εξήγησε ότι η γιορτή έχει γίνει μέρος της εβραϊκής της οικογένειας, και ανέφερε ότι εκείνη και ο Kutcher πρόκειται να είναι πιο προσεκτικοί στο πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους εκείνη την εποχή του χρόνου.

«Πέρσι όταν γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, η Wyatt ήταν 2 ετών και ήταν υπερβολικό. Δεν της δώσαμε τίποτα- όλα τα έδωσαν οι παππούδες. Το παιδί πλέον δεν εκτιμά το ένα δώρο. Δεν ξέρουν καν τι περιμένουν. Απλά περιμένουν πράγματα.», είπε.

Η Kunis και ο Kutcher δεν έχουν πρόβλημα με τα δώρα που δίνουν στα παιδιά οι παππούδες τους, αλλά θέλουν να δείξουν στα παιδιά τους με ποιον τρόπο μπορούν και εκείνα να προσφέρουν στην κοινωνία.

«Θα θέλαμε να κάνουμε μία φιλανθρωπική δωρεά σε ένα παιδικό νοσοκομείο, ας πούμε, σε όποιο θέλεις», τόνισε.