Φήμες θέλουν τον Brad Pitt να βγαίνει με την 21χρονη Ella Purnell (που έπαιζε τη νεαρή Angelina στο «Maleficent»)

Ο Brad Pitt φαίνεται να συνέρχεται μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie και όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε μία νέα σχέση με τη Βρετανίδα ηθοποιό Ella Purnell.

Η 21χρονη Ella είναι κατά 32 χρόνια νεώτερη από τον σούπερ σταρ του Hollywood και σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας υποδύθηκε σε νεαρή ηλικία την Angelina στον ρόλο της Maleficent το 2014.

Σύμφωνα με το In Touch το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο, που ένας δεν παίρνει τα μάτια του από τον άλλο, ενώ μια πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό ότι «ο Bradd είχε την Ella στο μυαλό του από την αρχή. Η Ella είναι απίστευτα κολακευμένη από την προσοχή που της δείχνει. Λέει στους φίλους της ότι ήταν πάντα ο πρώτος της διάσημος έρωτας».

Από την άλλη, ωστόσο, αφενός το In Touch δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο μέσο, αφετέρου, το στενό περιβάλλον της Purnell αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες. «Είναι όλα κατασκευασμένα. Δεν είναι ζευγάρι», είπε μια πηγή από τον κύκλο της βρετανίδας ηθοποιού στη Mirror.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος και οι παπαράτσι θα δείξουν τι ισχύει και τι όχι και αν θα μιλάμε για την πλέον άβολη σχέση στο Hollywood ή όχι.