Βρείτε κάπου να καθίσετε και δείτε πόσο γρήγορα μπορεί να βγάλει το ετήσιο εισόδημά σας η κάθε Kardashian

FILE PHOTO: Kim Kardashian arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.  REUTERS/Eduardo Munoz/File photo
FILE PHOTO: Kim Kardashian arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz/File photo

Το ότι κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian βγάζει περισσότερα, πολύ περισσότερα, αστεία περισσότερα χρήματα από όσα βγάζει ένας μέσος, απλός εργαζόμενος όπως εμείς, είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.

Για πόσα χρήματα μιλάμε όμως, ακριβώς, έχετε σκεφτεί ποτέ;

Τώρα είναι μια καλή στιγμή να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, αν δεν θέλετε να πέσετε σε κατάθλιψη. Οι υπόλοιποι, ελάτε να κλάψουμε παρέα.

Η βρετανική φίρμα ρούχων Missy Empire δημιούργησε το site «You VS The Kardashians», στο οποίο ο χρήστης μπορεί να γράψει το ετήσιο εισόδημά του και έπειτα, αν είναι αρκετά θαρραλέος, να παρακολουθήσει πόσο γρήγορα κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian/Jenner μπορεί να βγάλει το ίδιο ποσό.

Η κατάσταση γίνεται κάπως τρομακτική όταν κάποιος συνειδητοποιεί πως η Kim Kardashian μπορεί να βγάλει τα ίδια χρήματα που βγάζει κάθε χρόνο ο μέσος δάσκαλος στην Αμερική, μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμα χειρότερα, η 20χρονη Kylie Jenner, βγάζει το ίδιο ποσό μέσα σε μια μέρα, χάρη στα πληρωμένα posts της στο Instagram και τα κραγιόν που πουλάει.

Και, αν θέλετε να νιώσετε ακόμα χειρότερα, το site προσφέρει μια ακόμα καταμέτρηση. Δείχνει στον χρήστη πόσα χρήματα έχει βγάλει η κάθε Kardashian/Jenner μέσα στο χρονικό διάστημα που πέρασε από τότε που εκείνος μπήκε στο site και έβαλε το εισόδημά του.

Και τώρα μπορείτε να βάλετε εκείνο το ποτό που σκεφτόσασταν τόση ώρα. Δεν πειράζει που είναι ακόμα πρωί, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει μόλις του εξηγήσετε γιατί πίνετε.