Αυτή η γυναίκα θέλει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απλά η «χοντρή φίλη»

Αυτή η γυναίκα θέλει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απλά η «χοντρή φίλη»
Open Image Modal
instagram

Αφού αντιμετώπισε διάφορα θέματα υγείας ως παιδί, η Michelle Elman έβαλε παραπάνω κιλά και δημιουργήθηκε στην κοιλιά της μία ουλή. Ήδη από τα χρόνια της εφηβείας της είχε αρχίσει να νιώθει σαν την «χοντρή φίλη». Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το στερεότυπο της «χοντρής φίλης». Το έχουμε δει στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο πολλές φορές. Είναι εκείνη η παχουλή, αλλά αστεία φίλη που βρίσκεται συχνά δίπλα στην πρωταγωνίστρια. Η Michelle Elman, δεν είναι ένα στερεότυπο και αρνείται να γίνει! Έτσι θέλησε να πει σε όλους πως νιώθει μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπάρχει αυτό το στερεότυπο σχετικά με το “χοντρό κορίτσι” σε μία παρέα. Είναι εκείνη που κάθεται στην άκρη και δεν συμμετέχει ποτέ. Είναι εκείνη που είναι συνεχώς χωρίς σχέση, που κάθεται σιωπηλά, ενώ όλοι οι φίλοι της μιλούν για την ερωτική τους ζωή, γιατί -προς θεού- αν είχε ποτέ αγόρι δεν θα ένιωθε ποτέ άνετα γυμνή ή γενικά στην κρεβατοκάμαρα. Είναι η ανασφαλής, εκείνη που παραπονιέται συνεχώς για το σώμα της και μιλάει για δίαιτες. Δεν θα μπορούσα να τονίσω περισσότερο πόσο βλακεία είναι αυτό το στερεότυπο. Από την ηλικία των 11 ετών, ήμουν πάντα η “χοντρή” φίλη, αλλά δεν ήμουν ποτέ ΑΥΤΟ το κορίτσι», έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ταυτόχρονα, σε άλλο ποστ μίλησε για το γεγονός ότι πάντοτε φοβόταν να δείξει τις ουλές στην κοιλιά της, που είχε αποκτήσει λόγω θεμάτων υγείας, αλλά πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να της δείξει περήφανα.