Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος James Bond;

Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος James Bond;
Open Image Modal
James Bond

Ο James Bond προτιμά τα μαρτίνι του πάντα χτυπημένα, τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να ανακατέψουμε λίγο τα πράγματα.

Με τον Daniel Craig να αφήνει υπόνοιες πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ως πράκτορας 007 μετά την κυκλοφορία του «Spectre», οι φήμες για το ποιος θα πάρει τη θέση του έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Από διάσημους ηθοποιούς μέχρι δημοφιλείς ποδοσφαιριστές και ακόμα και ένα μέλος των One Direction, ο καθένας έχει τη δική του γνώμη για το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος Bond.

Τώρα λοιπόν είναι η σειρά τη Huffington Post και των newsroom της ανά τον κόσμο να μπουν στο παιχνίδι, με κάθε έκδοση της HuffPost να καταθέτει τη δική της πρόταση για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα. Έπειτα από ατελείωτες συζητήσεις και διαφωνίες, κατά τις οποίες ευχόμασταν να είχαμε μερικά από εκείνα τα μαρτίνι, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τα φαβορί που επέλεξε κάθε χώρα για να γίνουν οι μελλοντικοί Bond... James Bond. (γνωρίζουμε πως ο ηθοποιός που υποδύεται τον Bond πρέπει να είναι πάντα Βρετανός και λευκός, σύμφωνα με τη ρήτρα στη διαθήκη του Ian Fleming, μπορούμε όμως να ονειρευόμαστε, σωστά;)

The World's Picks For The New James Bond
1. Αραβία: Ahmed El Sakka(01 of15)
Open Image Modal
Ως ο πιο διάσημος Άραβας ηθοποιός ταινιών δράσης, κερδίζει πάντα με τον πιο ηρωικό τρόπο. Και, το πιο σημαντικό, τα κορίτσια πάντα πέφτουν στην αγκαλιά του. - HuffPost Arabi (credit:Instagram/ahmedelsakaeg)
2. Αυστραλία: Eric Bana(02 of15)
Open Image Modal
Επειδή ήρθε η ώρα ο Bond να γίνει ψηλός, μελαχροινός και όμορφος ξανά. Επίσης, ο Bana δεν είναι μια προφανής επιλογή (όπως δεν ήταν και ο Daniel Craig) ξέρουμε όμως πως μπορεί να είναι κομψός, γοητευτικός και να δείχνει άψογος σε κοστούμι -το «Deadfall» και το «Munich» μάλιστα, απέδειξαν πως δεν έχει πρόβλημα να δέρνει κόσμο μπροστά στην κάμερα. Τέλος, όλα τα κορίτσια στα γραφεία της HuffPost Αυστραλίας συμφωνούν πως θα γίνονταν Bond Girls στο λεπτό για χάρη του Bana -το μόνο που του λείπει τώρα είναι ένα όπλο κι ένα μαρτίνι. - HuffPost Australia (credit:KRISTIAN DOWLING VIA GETTY IMAGES)
3. Βραζιλία: Rodrigo Santoro(03 of15)
Open Image Modal
Όχι μόνο έχει ήδη διεθνή καριέρα, αλλά διαθέτει και ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο πράκτορας 007: γοητεία και χάρισμα! - HuffPost Brazil (credit:DAVID LIVINGSTON VIA GETTY IMAGES)
4. Καναδάς: Ryan Reynolds(04 of15)
Open Image Modal
Στον Καναδά είχαμε ένα τεράστιο ντιμπέιτ για αυτό το θέμα και οι απόψεις ήταν πολλές (ας πούμε απλά πως η γλυκύτητα του Ryan Gosling δεν επικράτησε). Ο Ryan Reynolds είναι ένας άντρας με πολλά ταλέντα, όπως έχει αποδείξει από το «Van Wilder» μέχρι το «Green Lantern», και ένας νεόκοπος μπαμπάς που δεν φοβάται να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Και απλά κοιτάξτε πόσο ωραίος δείχνει μέσα σε σμόκιν. - HuffPost Canada (credit:JEAN CATUFFE VIA GETTY IMAGES)
5. Γαλλία: Jean Dujardin(05 of15)
Open Image Modal
Επειδή ξέρει πώς να φορά ένα σμόκιν και κατά πάσα πιθανότητα θα πίνει το μαρτίνι του «χτυπημένο, όχι ανακατεμένο». Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους κατασκόπους του προέδρου Rene Coty στις ταινίες «OSS117», οι οποίες είναι προφανώς παρωδίες του James Bond. Ο Jean είναι εύκολα ο καλύτερος άντρας για αυτή τη δουλειά. - HuffPost France (credit:JEMAL COUNTESS VIA GETTY IMAGES)
6. Γερμανία: Elyas M'Barek(06 of15)
Open Image Modal
Επειδή είναι ελκυστικός και σαγηνευτικός, δείχνει τέλειος μέσα σε κοστούμι και είναι καλός ηθοποιός. - HuffPost Germany (credit:FRANZISKA KRUG VIA GETTY IMAGES)
7. Ελλάδα: Γιάννης Στάνκογλου(07 of15)
Open Image Modal
Είναι όμορφος, γοητευτικός, κάπως μυστηριώδης και αρκετά επιλεκτικός σχετικά με τους ρόλους που υποδύεται στο θέατρο. Η δημόσια εικόνα του -τουλάχιστον στην Ελλάδα- είναι αυτή ενός ανθρώπου με απαράμιλλο χιούμορ και πραγματικό πάθος για την τέχνη του. - HuffPost Greece (credit:Facebook)
8. Ιταλία: Riccardo Scamarcio(08 of15)
Open Image Modal
Η απάθεια που τον χαρακτηρίζει, τα πράσινα μάτια του και η νεότητά του θα συνέθεταν έναν ολοκαίνουριο James Bond. - HuffPost Italy (credit:FRANCO ORIGLIA VIA GETTY IMAGES)
9. Ινδία: Milind Soman(09 of15)
Open Image Modal
H εικόνα του Milind Soman να ξεπροβάλει γυμνόστηθος μέσα από ένα ξύλινο κοντέινερ στο μουσικό βίντεο της Alisha Chinai για το hit της «Made In India» έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό όσων, εμ, ήταν ζωντανοί στα '90s. Ένας εθνικός πρωταθλητής κολύμβησης που έπειτα έγινε supermodel, ηθοποιός και επιχειρηματίας, ο Soman είναι επίσης γνωστός για το πάθος του για το τρέξιμο (ολοκλήρωσε το τρίαθλο Ironman πέρυσι, στην πρώτη του κιόλας προσπάθεια). -HuffPost India (credit:Facebook/Milind Soman)
10. Κορέα: Lee Byung-hun(10 of15)
Open Image Modal
Ο Lee Byung-hun μιλά άπταιστα Αγγλικά και οι ταινίες δράσης είναι το δεύτερο σπίτι του, καθώς έχει εμφανιστεί φιλμ όπως το «G.I. Joe: The Rise of Cobra» (2009) και δίπλα στον Bruce Willis στο «RED 2» (2013). Έπαιξε επίσης ένα ρομπότ Τ-1000 στο «Terminator Genisys» (2015). Είναι διάσημος στην Κορέα αλλά και παγκοσμίως και, πάνω απ' όλα, δείχνει ωραίος μέσα σε κοστούμι. - HuffPost Korea (credit:JON KOPALOFF VIA GETTY IMAGES)
11. Ιαπωνία: Ken Watanabe(11 of15)
Open Image Modal
Είναι βετεράνος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του Δυτικού κινηματογράφου, όπως το «Ο Τελευταίος Σαμουράι». Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο πιο διάσημος Ιάπωνας ηθοποιός σε όλο τον κόσμο. - HuffPost Japan (credit:FRAZER HARRISON VIA GETTY IMAGES)
12. Ισπανία: Antonio Banderas(12 of15)
Open Image Modal
Είναι ώριμος, γοητευτικός και δείχνει υπέροχος μέσα σε σμόκιν. Έχει συνηθίσει να περνά το χρόνο του με σεξοβόμβες. Επίσης, είναι εκπαιδευμένος για μάχη («Desperado», «The Mask of Zoro» κλπ), οπότε έχει την προσωπική του άδεια να σκοτώνει. - HuffPost Spain (credit:EVAN AGOSTINI/INVISION/AP)
13. Κεμπέκ: Roy Dupuis(13 of15)
Open Image Modal
Ο τέλειος συνδυασμός για την προστασία της Αυτού Μεγαλειότητάς της. - HuffPost Quebec (credit:George Pimentel via Getty Images)
14. ΗΠΑ: Oscar Isaac(14 of15)
Open Image Modal
Γεννήθηκε στην Γουατεμάλα αλλά είναι Αμερικανός πολίτης, οπότε μετράει. Επίσης, εντάξει, ας είμαστε σοβαροί, υπάρχει πιο πολύτιμο αγαθό αυτή τη στιγμή στο Hollywood από τον Oscar Isaac; Έχει ήδη τις πολεμικές ικανότητες ενός πιλότου X-wing (βλ. Star Wars) και την έπαρση ενός διαταραγμένου τιτάνα της τεχνολογίας με τρελή δεξιότητα στο χορό disco (βλ. Ex Machina). Δεν μπορείς να γίνεις περισσότερο Αμερικάνος. - HuffPost U.S. (credit:VALERIE MACON VIA GETTY IMAGES)
Και επειδή, OK, ποιον κοροϊδεύουμε... Ηνωμένο Βασίλειο: Idris Elba(15 of15)
Open Image Modal
Επειδή έχει έρθει η ώρα για έναν μαύρο Bond. Είναι Βρετανός, είναι αινιγματικός, είναι όμορφος και μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπως έχει αποδείξει στο «Luther». - HuffPost U.K. (credit:GREGG DEGUIRE VIA GETTY IMAGES)

Το άρθρο αυτό βασίστηκε σε μια ιδέα της HuffPost US.