Δεν έμαθε κανείς πότε έγινε η κηδεία του Αvicii. Η φωτογραφία του κολλητού του από τη τελετή

H τελετή πραγματοποιήθηκε 7 εβδομάδες μετά το θάνατό του.
Open Image Modal
BJORN LINDGREN via Getty Images

Στη Στοκχόλμη, τη γενέτειρά του, κηδεύτηκε ο προσφιλής DJ, Tim Bergling, γνωστός σε όλους ως Avicii κάτω από άκρα μυστικότητα την Κυριακή στο νεκροταφείο Skogskyrkogårde.

Η οικογένειά του δεν είχε δώσει καμία πληροφορία όλο αυτό το διάστημα σχετικά με την κηδεία, κρατώντας την και δε υπήρχψε καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Το γεγονός ότι η κηδεία έχει γίνει «μαρτύρησε» ο κολλητός του Jesse Waits, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στις ΗΠΑ, δημοσίευσε μια εικόνα στο Instagram από την κηδεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ελάχιστοι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς έδωσαν το παρών στην τελετή. Mέχρι και σήμερα δεν έχoυν γίνει γνωστά πολλά πράγματα σχετικά με το πώς ακριβώς πέθανε ο Avicii.  Η οικογένεια του DJ Avicii μίλησε για την εξάντλησή του καλλιτέχνη λίγες μέρες μετά το θάνατό του, σε μια δήλωση που υποδηλώνει ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία.   Η ανακοίνωση προκάλεσε αίσθηση καθώς η αυτοκτονία δεν είχε αναφερθεί σαν σενάριο στην αρχή.  Οι οικείοι του καλλιτέχνη λένε πως ο «τελειομανής» DJ εργαζόταν για χρόνια σε ρυθμούς που του προκαλούσαν «υπερβολικό στρες».

 

Πηγή: Page Six