Οργή γονιών για το "πονηρό" παιδικό παιχνίδι

Οργή γονιών για το "πονηρό" παιδικό παιχνίδι

Οργή έχει προκαλέσει στους γονείς ένα παιχνίδι σε σχήμα ανδρικού φαλλού που κυκλοφόρησε η εταιρεία Play-Doh και κοστίζει σχεδόν 20 δολάρια.

Το εν λόγω πλαστικό εξάρτημα είναι εργαλείο μιας παγωτομηχανής και θεωρήθηκε από πολλούς γονείς ακατάλληλη για τα παιδιά τους.

Η εταιρία, μετά τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των γονιών, υποσχέθηκε να αντικαταστήσει το συγκεκριμένο εξάρτημα.

Μεγάλο μέρος της οργής εκφράστηκε και σε σχόλια στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook. "Αυτό δεν είναι σωστό. Αυτό το παιχνίδι μας κατέστρεψε τα Χριστούγεννα" έγραψε μια εξοργισμένη μητέρα.

Open Image Modal

Photo Credit: Unknown Mami

Ορισμένοι διασκεδάζουν αντί να θυμώνουν:

Open Image Modal

Απαντώντας μέσω e-mail, στη Huffington Post η εκπρόσωπος της Hasbro, Julie Duffy ανέφερε ότι η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία επικαιροποίησης των μελλοντικών προϊόντων της και αναμένεται να αντικαταστήσει το εργαλείο. Επισήμανε επίσης ότι όποιος θέλει ένα άλλο εργαλείο μπορεί να επικοινωνήσει με την Hasbro στο 800-327-8264.

Από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι έχει λάβει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές από χρήστες του Amazon.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Whoops, Play-Doh Toy Looks Exactly Like A Penis (PHOTOS))που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".