Η Μαριόν Κοτιγιάρ με ανάρτησή της στο Instagram σπάει τη σιωπή της για την απιστία με τον Μπραντ Πιτ

Η Μαριόν Κοτιγιάρ με ανάρτησή της στο Instagram σπάει τη σιωπή της για την απιστία με τον Μπραντ Πιτ
|
Open Image Modal
FILE PHOTO -- Cast member Marion Cotillard poses on the red carpet as they arrive for the screening of the film
Regis Duvignau / Reuters

Να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ αποφάσισε η 40χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια. Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Όσον αφορά τέλος το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού η Κοτιγιάρ γράφει: «Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ηρεμία σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».