Αυτές που δεν γδύθηκαν ποτέ και έκαναν καριέρα

Αυτές που δεν γδύθηκαν ποτέ και έκαναν καριέρα

Σε ολοένα και περισσότερες ταινίες υπάρχει λίγο ή πολύ γυμνό. Υπάρχουν όμως ηθοποιοί που απέφυγαν επιμελώς στην καριέρα τους να κάνουν γυμνό. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο ρόλος και η επίδρασή στην καριέρα τους εμμένουν στις θέσεις τους ενώ όπως δηλώνουν δεν το έχουν μετανιώσει

Actors Who Refused To Take It All
Sarah Jessica Parker(01 of10)
Open Image Modal
Ίσως χρειαστεί να ψάξετε πολύ αλλά ποτέ η Parker δεν είχε γυμνή σκηνή στο "Sex and the City".Πιστέψτε με, δεν θέλετε να με δείτε γυμνόστηθη! Πραγματικά, δεν θέλετε!", δήλωσε το 2010 η πρωταγωνίστρια του Sex & The City, όταν ρωτήθηκε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό δίκτυο "E! Entertainment" για το αν πρόκειται να τη δούμε και αυτή να γδύνεται στο φακό, κάτι που ήδη έχει συμβεί με τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της. (credit:Evan Agostini/Invision/AP)
Jessica Alba(02 of10)
Open Image Modal
Αν και υποδύθηκε στην ταινία Sin City την στρίπερ όπου έβγαζε τα ρούχα της είχε δηλώσει στο περιοδικό Elle: "Δεν κάνω γυμνό. Είμαι απόλυτη. Ίσως αυτό με κάνει να θεωρούμαι κακή ηθοποιός. Ίσως και να μην με προσλάβουν για κάποια ταινία εξαιτίας αυτού. Αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου". (credit:EyesOnFire89/Flickr)
Christina Hendricks(03 of10)
Open Image Modal
Το αστέρι του "Mad Men" έχει ένα σώμα που προκαλεί εγκεφαλικά ωστόσο αν και της έχουν προσφερθεί αρκετοί ρόλοι με γυμνό σε όλους έχει πει όχι. (credit:Andy Kropa /Invision/AP)
Rachel Bilson(04 of10)
Open Image Modal
Να ντουμπλαριστεί ζήτησε η νεαρή ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής στην ταινία "The Last Kiss" (credit:Victoria Will/Invision/AP)
Emma Watson (05 of10)
Open Image Modal
Η Emma Watson επίσης έχει ορκιστεί δημοσίως πως δεν πρόκειται να κάνει ποτέ γυμνό ούτε θέλει να υποδυθεί την κοκαϊνομανή σε ταινία στο μέλλον. "Δεν θέλω κανείς να με ξεχάσει ως Ερμιόνη.Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τον εαυτό μου να κάνει ταινία με γυμνές σκηνές". (credit:Chris Pizzello/Invision/AP)
Julia Roberts(06 of10)
Open Image Modal
Η μεγάλη σταρ δεν έχει κάνει ποτέ γυμνό και δεν σκοπεύει ούτε στο μέλλον είναι η Julia Roberts η οποία ακόμα και στην ταινία "Pretty Woman" όπου υποδυόταν μία πόρνη, ζήτησε στις σκηνές τις πιο τολμηρές να ντουμπλαριστεί. (credit:Jordan Strauss/Invision/AP)
Megan Fox(07 of10)
Open Image Modal
Η Megan Fox απέκλεισε κάθε πιθανότητα να εμφανιστεί σε μελλοντική ταινία της γυμνή.Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 και δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρο του κινηματογράφου. (credit:ASSOCIATED PRESS)
Cameron Diaz(08 of10)
Open Image Modal
Είναι μία από τις πιο περιζήτητες σταρ του Hollywood. Δεν ντρέπεται να το αναδείξει ακόμη περισσότερο, λέγοντας "ναι" στο κινηματογραφικό γυμνό, αν εντάσσεται στα πλαίσια του σεναρίου και του ρόλου της. "Ο κόσμος έχει δει τον πισινό μου. Δεν λέω όχι στο γυμνό, αρκεί να είναι μέρος της ιστορίας. Τότε θα κάνω ό, τι χρειάζεται για να γίνει σωστά" τόνισε στην τελευταία της συνέντευξη στο αμερικανικό Marie Claire. (credit:EyesOnFire89/Flickr)
Jessica Simpson(09 of10)
Open Image Modal
Η Jessica Simpson τέλος, είναι και εκείνη απόλυτη σε μία γυμνή εμφάνισή της. «Δεν θα κάνω ποτέ γυμνό. Δεν με νοιάζει ακόμα και αν μου πουν για έναν σούπερ ρόλο. Ακόμα και αν μου έλεγαν πως θα πάρω όσκαρ δεν θα το έκανα» είπε ίδια. (credit:Charles Sykes/Invision/AP)
Jennifer Garner(10 of10)
Open Image Modal
Η Jennifer Garner παλιότερα είχε πολλές προτάσεις να κάνει γυμνές σκηνές, όμως είπε όχι σε όλες και το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον. "Όχι ευχαριστώ, δεν με ενδιαφέρει καθόλου" δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της". (credit:Vivian Zink via Getty Images)