Κάποιος της είπε ότι «θα ήταν τέλεια αν δεν είχε αυτό το σώμα» και εκείνη απάντησε κατάλληλα

Κάποιος της είπε ότι «θα ήταν τέλεια αν δεν είχε αυτό το σώμα» και εκείνη απάντησε κατάλληλα
Open Image Modal
instagram

Η Imogen Ker έχει ένα πολύ δυνατό μήνυμα να στείλει στις γυναίκες: «Τα σώματά μας δεν είναι πλέον αφορμή για σχόλια και γνώμες».

Το μήνυμα αυτό θέλησε να μοιραστεί το μοντέλο, έπειτα από ένα σχόλιο από έναν άντρα ο οποίος είπε ότι «θα ήταν τέλεια, αν δεν είχε αυτό το σώμα». Για το περιστατικό μίλησε στο Shape.

«Αυτός έλεγε σε κάποιον άγνωστο το πόσο υπέροχη και φανταστική είμαι και ξαφνικά είπε: “Η Imogen θα ήταν τέλεια, αν δεν είχε αυτό το σώμα”.», εξήγησε η ίδια.

«Μέσα στο μυαλό του ήταν σχεδόν σαν να μου έκανε κομπλιμέντο, αλλά η υπόνοια ήταν ότι επειδή δεν ήμουν σωματικά θελκτική για εκείνον, δεν ήμουν αρκετά καλή ως άτομο».

Η ίδια ανέφερε ότι ένιωσε να της γίνεται προσωπική επίθεση και μάλιστα από κάποιον που υποτίθεται ήταν φίλος της, αλλά δεν του είπε τίποτα «γιατί οι γυναίκες έχουν μάθει να μην πιάνονται από τέτοια πράγματα».

Αργότερα μοιράστηκε την ιστορία στο Instagram, κάτι που η ίδια βρήκε αρκετά θεραπευτικό.

«Έχετε το δικαίωμα να είστε θυμωμένες», έγραψε.

«Έλεγε δυνατά, λέξεις τις οποίες προσπαθώ τόσο πολύ να βγάλω από το μυαλό μου κάθε μέρα: Θα ήμουν τέλεια αν δεν ήμουν μεγαλόσωμη. Η συμβουλή μου σε μία γυναίκα που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση είναι να πει στον άλλον, ότι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει σχόλια για το σώμα της.»