Αντί για διάβασμα στην βιβλιοθήκη έκανε online sex show

Φοιτήτρια έκανε live sex show μέσω webcam στην βιβλιοθήκη της σχολής της

Ένα πιπεράτο τρόπο βρήκε μια νεαρή φοιτήτρια στην Αυστραλία για να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής. Αποφάσισε λοιπόν να αξιοποιήσει τη βιβλιοθήκη της σχολής για να κάνει Live sex shows με τη βοήθεια μιας webcam.

Σύμφωνα με τη Newcastle Herald η ερωτική περιπέτεια την νεαρής προβαλλόταν μόνο κατόπιν συνδρομής που είχε διοργανωθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη βιβλιοθήκη της πανεπιστημιούπολης Οσμούντι της οποίας ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι είναι "πολύ απογοητευμένος" που η φοιτήτρια χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις για ανάρμοστες δραστηριότητες και πρόσθεσε “ Έχουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς που περιγράφει με σαφήνεια τα είδη των συμπεριφορών του πανεπιστήμιου.”

Από τη πλευρά της η Κάιλι Τάτερσαλ, διευθύνων σύμβουλος του προγράμματος Ουτρίς των ιερόδουλων δήλωσε: “ Δεν είναι κάτι καινούργιο φοιτήτριες να εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Κλάρε Σουάν υποστήριξε ότι το περιστατικό υπογραμμίζει το γεγονός πως οι φοιτητές χρειάζονται μεγαλύτερη οικονομική στήριξη.

"Το Νιουκάστλ έχει ένα υψηλό ποσοστό εγγεγραμμένων φοιτητών από χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Πρώτο μας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια της φοιτήτριας και όχι το να την κατακρίνουμε".

Ο χώρος της βιβλιοθήκης, καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε, ενώ η φοιτήτρια έχει δεχτεί επίπληξη και πιθανώς θα απομακρυνθεί.

"Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA"Live Sex Shows Force Steam-Cleaning Of University Of Newcastle Library " που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA