Πρώην μοντέλο του Playboy κατηγορείται πως σκότωσε γνωστό ψυχίατρο

Τι αναφέρουν οι φίλοι και συγγενείς της.
Open Image Modal
Twitter

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy συνελήφθη κατηγορούμενη για τη δολοφονία ενός 71χρονου ψυχίατρου ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Καλιφόρνια αφού είχε γρονθοκοπηθεί.

Η Κέλσει Τέρνερ, που είναι 21 ετών ειδικότερα συνελήφθη από το FBI νωρίτερα αυτό το μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Buzzfeed η νεαρή έχει κάνει φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το Maxim και το Playboy στην Ιταλία.

Ο Μπούτσαρντ, ψυχίατρος στο Κοινοτικό Νοσοκομείο του Μοντερέι στην Καλιφόρνια βρέθηκε νεκρός στις 7 Μαρτίου σε μια ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Μεντ.

Η αυτοψία έδειξε πως είχε πεθάνει από τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι μίλησαν ξεκάθαρα για ανθρωποκτονία.

Η φύση της σχέσης των δύο προσώπων δεν είναι απόλυτα σαφής μέχρι σήμερα. Ο ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στην Καλιφόρνια δήλωσε σε ένα τοπικό σάιτ πως ο ψυχίατρος πλήρωνε 3.200 δολάρια το μήνα για ένα σπίτι που έμενε η νεαρή με τη μητέρα της.

Ο ίδιος όμως το φθινόπωρο του 2018 αναγκάστηκε να διώξει όμως την οικογένεια καθώς το ενοίκιο δεν καταβλήθηκε πάλι.

Η μητέρα της Τέρνερ, Σαμάνθα, είπε πως ο Μπούτσαρντ είχε πράγματι καταβάλει το ενοίκιο της οικογένειας για ένα χρόνο. Σημείωσε επίσης πως η κόρη της και ο ψυχίατρος γνωρίζονταν εδώ και έξι χρόνια.

Ο πατέρας της νεαρής από την άλλη αναφέρει πως η κόρη του είναι αθώα διευκρινίζοντας πως συγκεντρώνει χρήματα για τη νομική της υπεράσπιση.

Μια φίλη της Τέρνερ είπε επίσης μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως η φίλη της είναι αθώα, ενώ δήλωσε ότι ο ψυχίατρος έχει δώσει χρήματα και σε άλλες κοπέλες τα τελευταία χρόνια.

(Με πληροφορίες από ΗuffPost.com)