8 μυστήρια που δεν έχουν ακόμα λυθεί πέντε χρόνια μετά το φινάλε του Lost

8 μυστήρια που δεν έχουν ακόμα λυθεί πέντε χρόνια μετά το φινάλε του Lost
Open Image Modal
ABC

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια αφότου έπαιξε το τελευταίο από τα 121 επεισόδια του Lost.

Από τότε, το πιο γνωστό άτομο πίσω από την κάμερα, JJ Abrams, κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα καθώς διευθύνει την την επανεκκίνηση του "Star Trek".

Open Image Modal

Naveen Andrews και Evangeline Lilly

Ο Συν-δημιουργός Jeffrey Lieber ήταν απασχολημένος με το “Necessary Roughness” και το “NCIS: New Orleans”. Το τρίτο μέλος της ομάδας Damon Lindelof είναι πίσω από την τελευταία ταινία του George Clooney "Tomorrowland".

Πολλοί είναι ωστόσο αυτοί που εξακολουθούν να ασχολούνται με το τι ακριβώς συνέβη σε εκείνο το παράξενο νησί.

8 'Lost' Mysteries We Still Haven't Solved
Γιατί το μέρος με την «κατεψυγμένη ρόδα του γαϊδάρου» δεν ήταν κατεψυγμένο όταν χτίστηκε η ρόδα;(01 of08)
Open Image Modal
Πολλά χρόνια γυρίσματος της ρόδας και ταξιδιού στον χρόνο εξάντλησαν τη δύναμή του... Επειδή ο «ο άνδρας με τα μαύρα» πήρε το φως... Ίσως επειδή δεν είναι το ίδιο μέρος με την «κατεψυγμένη ρόδα του γαϊδάρου»; Άλλωστε, ο Καπνός έχει πει ότι «αυτό δεν είναι το μόνο πηγάδι στο νησί».
Τι συνέβη στον «άνθρωπο με τα μαύρα» στο εσωτερικό της σπηλιάς του φωτός του «Φωτός;» (02 of08)
Open Image Modal
Οι θεωρίες είναι πολλές! Η ψυχή του «κατοχυρώθηκε». Μεταμορφώθηκε σε ένα τέρας καπνού, δεν είναι αυτό αρκετό; Το Νησί έβγαλε από το σώμα του την ψυχή του.
Ποια ήταν «η Γυναίκα» που μεγάλωσε τον Τζέικομπ και τον «άνθρωπο με τα μαύρα»;(03 of08)
Open Image Modal
Ήταν ο προηγούμενος Τζέικομπ, ο φύλακας του φωτός... Ίσως να ήταν ο καπνός πριν από τον «άνδρα με τα μαύρα». Ίσως να είναι και η Αιγύπτια Θεά της γονιμότητας. Πρέπει να έχει κάποιο είδος δύναμης, έτσι ώστε ο «άνδρας με τα μαύρα» να μην ανησυχεί για τον θάνατο και για να μην μπορούν να βλάψουν ον Τζέικομπ και ο «άνδρας με τα μαύρα» ο ένας τον άλλο.
Αν ο «άνθρωπος με τα μαύρα» εμφανίζεται ως ο Κρίστιαν, τότε πως βλέπουμε τον Κρίστιαν εκτός νησιού;(04 of08)
Open Image Modal
Μπορούσε να φύγει από το νησί, αλλά ήταν άσκοπο μέχρι να εκτελέσει τη διαφυγή του ή «να καταστρέψει το πώμα» καθώς θέλει να σκοτώσει όλους τους υποψήφιους και να βουλιάξει το νησί. Ο Τζακ απλώς είχε παραισθήσεις. Ίσως ο Λοκ είπε ψέματα στον Τζακ και δεν ήταν ποτέ ο Κρίστιαν.
Γιατί ο «άνθρωπος με τα μαύρα» έσπρωξε τον Ντέσμοντ; (05 of08)
Open Image Modal
Επειδή ξέρει ότι αποτελεί απειλή για το σχέδιο του... Δεν θέλει να τον σκοτώσει αλλά θέλει να τον περιορίσει. Έχει εκπλαγεί που ο Ντέσμοντ δεν φοβάται. Μπορεί να νιώσει ότι έχει κάτι το ξεχωριστό, οπότε κατά κάποιο τρόπο τον φυλακίζει. Ξέρει ότι ο Γουίλντμορ έχει στείλει τον Ντες για να τον σκοτώσει.
Πώς ξέρει ο Τσαρλς Γουίντμορ για την εναλλακτική πραγματικότητα;(06 of08)
Open Image Modal
Ως άνθρωπος της πίστης έκανε απλώς αυτό που του είπαν με το να επιστρέψει τον Ντες πίσω στη νησί. Το μόνο που ξέρει είναι ότι ο Ντες μπορεί με κάποιο τρόπο να ελέγξει την ΗΜ ενέργεια και ελπίζει ότι θα νικήσει τον «άνδρα με τα μαύρα».
Ποια είναι η μητέρα της Πένυ;(07 of08)
Open Image Modal
Η Ζόι... η Τζούλιετ .. η Ελοίζ... θα μπορούσαν να είναι η μητέρα της και ο «Κύριος Μίλτον» θα ήταν ο πατέρας της.
Ποια είναι η θυσία που θέλει ο Τσαρλς Γουίντμορ να κάνει ο Ντέσμοντ;(08 of08)
Open Image Modal
Να μπει κρυφά μέσα στην ομάδα του «άνδρα με τα μαύρα» προφανώς. Και να τον σκοτώσει ή θα τον κρατήσει στο νησί. Ο Ντες είναι η «γέφυρα» ανάμεσα στους δύο χρόνους.