Εννέα διάσημες που αγαπούν τα Strip Clubs

Εννέα διάσημες που αγαπούν τα Strip Clubs

Πρόκειται για μια περίεργη τάση. Όλο και περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν τα χρήματά τους σε Strip Clubs. Ο φωτογραφικός φακός έχει αποθανατίσει δεκάδες διάσημες οι οποίες έχουν ξεσαλώσει έστω και για μια φορά στη ζωή τους σε Strip Clubs.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με διάσημες γυναίκες που έχουν μεθύσει, χορέψει και ξοδέψει πολλά λεφτά σε "μαγαζιά ανδρών".

9 Female Celebrities Who Love Strip Clubs
Charlize Theron(01 of09)
Open Image Modal
Τον περασμένο μήνα η Charlize Theron κάλεσε τον Barack Obama να πάνε μαζί σε ένα strip club. Η συνάντησή τους είχε γίνει στα παρασκήνια της εκπομπής του Jimmy Kimmel. (credit:Richard Shotwell/Invision/AP)
Rihanna(02 of09)
Open Image Modal
Μαζί με τον Drake δαπάνησε περίπου 17.000 δολάρια στο V Live strip club στο Houston. (credit:Josiah Kamau via Getty Images)
Amber Rose(03 of09)
Open Image Modal
Μαζί με τη φίλη της Blac Chyna επισκέφτηκαν το Ace of Diamonds στο Hollywood. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους ξόδεψαν 10.000 δολάρια. (credit:Invision for NCLUSIVE)
KeSha (04 of09)
Open Image Modal
Η Kesha έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι σε strip clubs ξεκίνησαν αρκετές ρομαντικές σχέσεις. (credit:Raoul Gatchalian/STAR MAX/IPx)
Avril Lavigne (05 of09)
Open Image Modal
Αποφάσισε να γιορτάσει τα 26α γενέθλιά της μαζί με φίλους στο Sapphire’s Strip Club στο Las Vegas. (credit:Rich Fury/Invision/AP)
Katy Perry(06 of09)
Open Image Modal
Ήταν το 2012 όταν μαζί με τον φίλο της John Mayer ξενύχτησαν σε strip club του Las Vegas. (credit:Adam Bettcher via Getty Images)
Nicki Minaj (07 of09)
Open Image Modal
Μαζί με τον Meek Mill πάει συχνά σε strip clubs. Την τελευταία φορά ξόδεψε σχεδόν 40.000 δολάρια στο V Live στο Houston. (credit:Greg Allen/Invision/AP)
Beyonce Knowles(08 of09)
Open Image Modal
Μαζί με τον Jay-Z πήγαν στο Crazy Horse. Το εν λόγω club έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι Partition. (credit:Evan Agostini/Invision/AP)
Miley Cyrus(09 of09)
Open Image Modal
Τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε μαζί με τον τότε φίλο της Patrick Schwarzenegger σε strip club στο Miami. (credit:Walik Goshorn/MediaPunch/IPx)