Ζόζεφιν Σκρίβερ: Η ρομαντική πρόταση γάμου στον Άγγελο της Victoria's Secret

Μακριά από τα φλας, υπό το φως του Βόρειου Σέλας
Open Image Modal
Pure people

H καλλονή Ζόζεφιν Σκρίβερ, ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, γνωστή -και- από τις εμφανίσεις της ως «Άγγελος» της Victoria’s Secret, αρραβωνιάστηκε και μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός στο Instagram, με μία πραγματικά ρομαντική φωτογραφία.

Πλέον, η Ζόζεφιν δεν φορά μόνο... φτερά, αλλά και ένα δαχτυλίδι τριών καρατίων, η αξία του οποίου υπολογίζεται μεταξύ 40.000 και 70.000 δολάρια. 

Η πανέμορφη 25χρονη είπε το «ναι» στον αγαπημένο της, τον τραγουδιστή, Alexandre DeLeon, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φινλανδία υπό το φως του μαγικού Βόρειου Σέλας. 

«Δεν ήμουν ποτέ τόσο σίγουρη για τίποτα στη ζωή μου. Είσαι η μεγαλύτερη περιπέτεια μου. Το παραμύθι μου που γίνεται πραγματικότητα. Η αδελφή ψυχή μου. Ο καλύτερος μου φίλος» έγραψε η Ζόζεφιν κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον σύντροφο της γονατιστό τη στιγμή που της κάνει πρόταση γάμου.

Συγκινημένη και ενθουσιασμένη, όπως φαίνεται από τα λόγια της, η Ζόζεφιν δέχτηκε μετά την ανάρτηση της, ευχές στα social media από συναδέλφους της, μεταξύ των οποίων και η Τζίτζι Χαντίντ.  

Open Image Modal
Harper’s Bazaar
Open Image Modal
People
Open Image Modal
People

Η Ζόζεφιν, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοπεγχάγη, μπήκε στο μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 300 show και έχει γίνει εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair, το Elle, το Harper’s Bazaar και η Vogue.