Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση «ενισχύει τις αβεβαιότητες» για την παγκόσμια οικονομία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της G20, με το Brexit να προστίθεται στις απειλές που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν την παγκόσμια οικονομία.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της G20, της Ομάδας των 20 ισχυρότερων και αναδυόμενων οικονομιών του πλανήτη, που συνεδρίασαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη νοτιοδυτική Κίνα, δήλωσαν επίσης ότι οι χώρες της ΕΕ “είναι σε καλή θέση” ώστε να αντιμετωπίσουν “δυναμικά” τις ενδεχόμενες οικονομικές και χρηματοπιστωτικές συνέπειες του Brexit, σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση που ανέγνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κίνας Λου Τζιουέι.
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ηταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε σε κάποια καλή κλινική» (βίντεο)
Εθνική Ελλάδας: Πανηγύρισαν με Μαζωνάκη στα αποδυτήρια τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι (βίντεο)
Ολυμπία Ντε Γκρες: Η 30χρονη κόρη του Παύλου έκλεψε την παράσταση στην πασαρέλα του οίκου Gucci
Ιράν: Πρόταση – έκπληξη για συμφωνία με τις ΗΠΑ που θα ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ σε 7 ημέρες
Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της: «Είχα βάλει τα φάρμακα της εξωσωματικής στο ψυγείο»
«Αρνήθηκα αρχικά να τον αναλάβω» – Τι κατέθεσαν η νοσηλεύτρια και ο υπνοθεραπευτής για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Σίσσυ Χρηστίδου- Γιώργος Λιάγκας: Η μεγάλη κόντρα αναζωπυρώνεται- η αιχμηρή απάντηση του «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1
G20: Το Brexit ενισχύει τις αβεβαιότητες για την παγκόσμια οικονομία
G20 Finance Ministers and Central Bank Governors pose for a group photo in Chengdu in Southwestern China's Sichuan province, Sunday, July 24, 2016. Finance Ministers and Central Bank Governors of the 20 most developed economies met in the southwestern city of Chengdu ahead of a G20 leaders meeting in September hosted by China. Participants in the front row are, from left: Britain's Chancellor of the Exchequer Philip Hammond, World Bank President Jim Yong Kim, an unidentified member, Turkey's Deputy Prime Minister Mehmet Simsek, China's Finance Minister Lou Jiwei, China's People's Bank of China Governor Zhou Xiaochuan, Germany's Federal Minister of Finance Wolfgang Schauble, International Monetary Fund Managing Director Christine Lagarde and OECD Secretary-General Angel Gurria. (AP Photo/Ng Han Guan, Pool)
Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση «ενισχύει τις αβεβαιότητες» για την παγκόσμια οικονομία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της G20, με το Brexit να προστίθεται στις απειλές που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν την παγκόσμια οικονομία.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της G20, της Ομάδας των 20 ισχυρότερων και αναδυόμενων οικονομιών του πλανήτη, που συνεδρίασαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη νοτιοδυτική Κίνα, δήλωσαν επίσης ότι οι χώρες της ΕΕ "είναι σε καλή θέση" ώστε να αντιμετωπίσουν "δυναμικά" τις ενδεχόμενες οικονομικές και χρηματοπιστωτικές συνέπειες του Brexit, σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση που ανέγνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κίνας Λου Τζιουέι.