ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/02/2016 06:41 EET

Οι θαυμάστριες του Leonardo DiCaprio δωρίζουν τα κοσμήματά τους για να του φτιάξουν ένα Όσκαρ

Vince Bucci/Invision/AP
Leonardo DiCaprio accepts the award for outstanding male actor in a leading role for “The Revenant” at the 22nd annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium & Expo Hall on Saturday, Jan. 30, 2016, in Los Angeles. (Photo by Vince Bucci/Invision/AP)

Τα Όσκαρ είναι κοντά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν (ή θέλουν να πιστεύουν) ότι φέτος θα είναι η χρονιά που ο Leonardo DiCaprio θα κερδίσει- επιτέλους- το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι.

Τι θα γίνει αν, όμως, τελικά ο DiCaprio δεν είναι ο νικητής του Όσκαρ για τον Α' Ανδρικό ρόλο; Οι θαυμάστριες του διάσημου ηθοποιού έχουν προετοιμαστεί για κάθε πιθανό σενάριο. Συγκεκριμένα, οι θαυμάστριές του από την Ρωσία δωρίζουν χρυσά και ασημένια κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αγαθά προκειμένου να τα λιώσουν και να του φτιάξουν ένα αγαλματίδιο.

Σύμφωνα με την Metro, η καμπάνια ονομάζεται «Oscar for Leo» και ήδη πάνω από 100 άνθρωποι έχουν δωρίσει μέρος από τα πολύτιμα αγαθά τους για αυτόν τον ιερό (;;) σκοπό. Το αγαλματίδιο υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 100.000 ρούβλια (1.300 δολάρια) και μπορεί να μην είναι αληθινό Όσκαρ, αλλά σύμφωνα με τις θαυμάστριες του ηθοποιού θα είναι ένα «βραβείο για την προσπάθεια του Leo στην ταινία “The Revenant”»

Sponsored Post