Αυστραλία: 23χρονος θάφτηκε στην άμμο και πέθανε - Είχε σκάψει τρύπα για να ψήσει γουρούνι

Χρειάστηκαν περίπου 15 άτομα για να τον απεγκλωβίσουν, προτού οι δασοφύλακες του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
.
.
GOFUNDME

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός, 23 ετών, σε παραλία, στο νησί Bribie της Αυστραλίας, όταν έπεσε σε τρύπα που φέρεται να είχε σκάψει για να ψήσει γουρούνι.

Ο Josh Taylor βρισκόταν σε ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ, δημοφιλή τουριστικό προορισμό, στο νησί όταν έπεσε μέσα στην τρύπα και εγκλωβίστηκε το Σάββατο (2/12).

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Princess Alexandra όπου και τελικά πέθανε την Πέμπτη (7/12), ανακοίνωσε η αστυνομία του Κουίνσλαντ.

Η Courier Mail ανέφερε ότι χρειάστηκαν περίπου 15 άτομα για να τον απεγκλωβίσουν, προτού οι δασοφύλακες του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι παραϊατρικοί.

Η οικογένεια του Taylor επιβεβαίωσε ότι έφυγε από τη ζωή χθες, Πέμπτη (7/12).

Σε μια συναισθηματική δήλωση, τον αποκάλεσαν «τον καλύτερο γιο, αδερφό, φίλο και σύντροφο που όλοι θα μπορούσαμε να ευχηθούμε» που θα λείπει «κάθε λεπτό της κάθε μέρας», ανέφερε το Nine News.

«Δυστυχώς, τα τραύματα που είχε ήταν πολύ σοβαρά για να τα ξεπεράσει», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας, η οποία ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου για τις προσπάθειές του.

Μια σελίδα εράνου που οργανώθηκε για λογαριασμό των γονιών του, περιέγραψε τον Taylor ως «μια ζωντανή και περιπετειώδη ψυχή που έφερνε τόση χαρά στους γύρω του».

Περισσότερα από 65.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί για να βοηθήσουν την οικογένεια του νέου που βρήκε τραγικό θάνατο.

Δημοφιλή