Αυτά είναι νέα: Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί στην καινούρια ταινία του Tarantino

Και το όνομα αυτής «Once Upon A Time in Hollywood»

Τον τελευταίο καιρό, τα νέα που μας έρχονταν από το μακρινό Χόλιγουντ δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, αφού θα αφορούσαν σε ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που βγήκε στη δημοσιότητα ή στις αντιδράσεις σχετικά με αυτό. Οπότε, το να μαθαίνουμε νέα για μεγάλες συμπράξεις και μάλιστα στην καινούρια ταινία του Quentin Tarantino, είναι αν μη τι άλλο πολύ ευχάριστο.

Δύο πολύ μεγάλοι ηθοποιοί θα συνυπάρξουν στο κινηματογραφικό στούντιο για χάρη του σπουδαίου και πολυβραβευμένου σκηνοθέτη: Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί για πρώτη φορά. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Once Upon A Time in Hollywood» και θα αφορά σε ένα Χόλιγουντ, λίγο πιο hippy, εκείνο του 1969 που πλέον μοιάζει μακρινό όχι μόνο χρονολογικά αλλά και ποιοτικά.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Variety, ο Tarantino δήλωσε τα εξής σχετικά τη συγκεκριμένη ταινία: «Δουλεύω σε αυτό το σενάριο εδώ και 5 χρόνια και ζω στην περιοχή του εκτυλίσσεται η πλοκή όλη μου τη ζωή, για την ακρίβεια από τα 7 μου έτη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πω την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχουν πια. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τη δυναμική σύμπραξη του DiCaprio στο ρόλο του Rick Dalton και του Pitt στο ρόλο του Cliff Booth».

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino θα σκηνοθετήσει τους δύο ηθοποιούς. Με τον DiCaprio είχαν συνεργαστεί στο «Django Unchained», ενώ με τον Pitt στο «Inglourious Basterds».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Αυγούστου 2019.