Αυτή η εταιρεία δίνει 900 ευρώ σε όποιον μπορέσει να εγκαταλείψει το smartphone του για μια εβδομάδα

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί το κλασικό ανοιγόμενο κινητό με το καπάκι.

Θα μπορούσατε να ζήσετε για μια εβδομάδα χωρίς το smartphone? Αν το καταφέρνατε, μια εταιρεία είναι διατεθειμένη να σας δώσει 1.000 δολάρια (περίπου 900 ευρώ). Αυτό το διάστημα δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε το κλασικό κινητό με το ανοιγόμενο καπάκι. Θυμάστε;

Και να ξέρετε, δεν θα σας αφήσει απροστάτευτους. Θα δώσει επίσης χάρτες (κανονικούς, χάρτινους, ξέρετε, από εκείνους τους παλιούς) που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για εφαρμογές χαρτών τύπου Google Maps, μια κλασική ατζέντα για να έχετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που χρειάζεστε, στυλό και σημειωματάρια, καθώς επίσης και ένα φορητό CD με μουσική των 90′.

Η Frontier Communications, μια εταιρεία ίντερνετ που κάνει αυτό το πρότζεκτ, θέλει ο τυχερός που θα τα καταφέρει να έχει καταγράψει όλη την εμπειρία των 7 ημερών, πως ήταν αυτή η εβδομάδα του χωρίς συνεχή πρόσβαση στο ιντερνετ και smartphone. Όπως αναφέρουν επίσης, ο ιδανικός υποψήφιος, θα πρέπει να είναι κάποιος που είναι κολλημένος με την τεχνολογία, μαθαίνει τα νέα και αγαπά το smartphone κινητό του και όσα του προσφέρει.

Κατά την καταγραφή της εβδομάδας, θα πρέπει να σημειώνεται και πόσο χρόνο κάνετε για να ολοκληρώσετε μια μικρή δουλειά, όπως να απαντήσετε σε γραπτό μήνυμα ή να δείτε τα emails σας. Και το πιο δύσκολο: να καταγραφούν όλες οι στιγμές που νιώσατε ότι θέλετε να γκοουγκλάρετε κάτι (μάλλον θα είναι πολλές). Άλλα πράγματα που θα πρέπει να καταγραφούν είναι πόσες ώρες κοιμόσασταν τα βράδια που διήρκεσε το πρότζεκτ, εάν άλλαξε η παραγωγικότητά σας στη δουλειά και εάν αργήσατε σε κάποιο ραντεβού.

Σκεφτήκατε και εσείς ότι και εμείς; Ναι, πιθανότατα η εταιρεία θέλει να δει πόσο ριζωμένο είναι το ίντερνετ στη ζωή μας. Μια απορία που έχουμε όλοι κατά καιρούς. Απλά η Frontier δίνει και 1.000 δολάρια για να το ανακαλύψουμε.

(Με πληροφορίες από Business Insider)