Ο σύντροφος της έκανε κριτική για τα κιλά της κι εκείνη τον χώρισε - μπροστά σε όλο το Twitter

Μια γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της που της έλεγε ότι πρέπει να χάσει βάρος μετά από τη δημόσια κοινοποίηση των μηνυμάτων που της έστελνε εκείνος μέσω Twitter - αλλά και με την υποστήριξη όλων των χρηστών.

Σύμφωνα με την Independent, η Shelby Johnson προσπαθούσε από μικρή ηλικία να βάλει κιλά καθώς πάντα ζύγιζε λιγότερο από όσο θα ήθελε και, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο Twitter, ποτέ δεν αισθάνθηκε περισσότερο «χαρούμενη ή ευτυχισμένη» παρά όταν κατάφερε να κερδίσει κάποια κιλά.

Ωστόσο, αν παρατηρήσετε καλύτερα τα μηνύματα του συντρόφου της που η Johnson αργότερα δημοσίευσε, θα καταλάβετε από τις εκφράσεις ότι δεν είχε την ίδια άποψη για το σώμα της κοπέλας του, γεγονός που παρακίνησε χιλιάδες χρήστες να πείσουν την Johnson να τον χωρίσει.

«Ζυγίζω 120 pounds (54,55 κιλά). Είμαι σε αυτά τα κιλά εδώ και πέντε μήνες. Ο σύντροφός μου είπε αυτά τα λόγια για το βάρος μου. Μήπως υπερβάλλω που αισθάνομαι πληγωμένη από αυτό; Νιώθω χαμένη και δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ισχυρίζεται ότι με αγαπάει, μπορεί να λέει κάτι τέτοιο», έγραψε η Johnson σε σχόλιο δίπλα στις φωτογραφίες.

Στα μηνύματα που της έστειλε, ο φίλος της γράφει ότι το κυριότερο «πρόβλημα» που φαίνεται να τον απασχολεί είναι ότι η κοιλιά της είναι μεγάλη, κάτι που ο ίδιος βρίσκει περίεργο και της λέει συνέχεια να χάσει βάρος.

Και όταν η Johnson τον ρωτάει αν του φαίνεται λιγότερο ελκυστική εξαιτίας του βάρους της, εκείνος απαντά «δεν νομίζω, αλλά θα αλλάξω γνώμη αν συνεχίσεις να παίρνεις βάρος». Όπως είπε, «Το έχω παρατηρήσει αλλά δεν με απωθεί. Όμως, σίγουρα έχεις κοιλιά σαν να πίνεις πολλή μπύρα, μωρό μου».

Το tweet της Johnson έφτασε στα 38,000 likes και αμέσως οι χρήστες άρχισαν να στέλνουν απαντήσεις προς εκείνη, με προτροπές να τον αφήσει.

Πράγματι, λίγο καιρό αργότερα έστειλε ένα tweet που είπε στους followers ότι όντως χώρισαν, ενώ ο πρώην φίλος της, είπε ότι θα αξιοποιήσει αυτή την εμπειρία για να «προσπαθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Πηγή: Independent