Αφού θα είναι απών ο πατέρας Markle, ένας 83χρονος φαν προσφέρεται να συνοδεύσει τη Meghan στην εκκλησία

Επίσης, πόσο δημοφιλής είναι η μέλλουσα πριγκίπισσα στους βρετανούς; Έρευνα της HuffPost δίνει αποκαλυπτικά στοιχεία.

Οι ισχυρισμοί ότι ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle δεν θα παραβρεθεί στο γάμο της κόρης του λόγω προβλημάτων στην υγεία του, επιβεβαιώνονται καθώς την Τετάρτη υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο 73χρονος κ. Markle θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στο γάμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.

Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter την επίσημη ανακοίνωση της Markle για τον πατέρα της:

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στο γάμο. Πάντα νοιαζόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δωθεί ο χώρος που χρειάζεται ώστε να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα γενναιόδωρα μηνύματα στήριξης. Ο Harry κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ημέρα μαζί σας, το Σάββατο».

Μετά την απουσία του πατέρα της Markle, ο 83χρονος μεγαλύτερος θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας Terry Hutt, προσφέρθηκε να συνοδεύσει τη νύφη στον γαμπρό. Λίγες ώρες πριν από το γάμο, ο Hutt έχει κατασκηνώσει έξω και κοντά στο κάστρο του Windsor, με την ελπίδα να δει τους μελλόνυμφους την ώρα που θα πηγαίνουν στην εκκλησία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη σκέψη του ότι ο Harry παντρεύεται, περιμέναμε όλοι πολύ καιρό για αυτό το γεγονός. Τα όσα συμβαίνουν με τον πατέρα της Markle, δεν θα σταματήσουν το ζεύγος από το να παντρευτεί, ακόμα και αν χρειαστεί να τη συνοδεύσω εγώ στην εκκλησία, θα το κάνω», είπε ο Hutt σε πρόσφατη συνέντευξή.

Το ίδιο δημοφιλής η Markle με τον πρίγκιπα Κάρολο;

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική HuffPost, δείχνει ότι μόλις το 2% των συμμετεχόντων λέει ότι η Meghan Markle είναι το αγαπημένο τους βασιλικό μέλος.

Οι Βρετανοί δεν έχουν αποδεχθεί ακόμα εντελώς τη Markle ως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, παρόλα αυτά η δημοτικότητά της στην παρούσα χρονική στιγμή είναι στο ίδιο επίπεδο με το λιγότερο δημοφιλές μέλος της, τον πρίγκιπα Κάρολο, σύμφωνα με την έρευνα.

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1.600 ενήλικες Βρετανοί και 2,000 Αμερικάνοι και αποδείχθηκε ότι η κλίμακα «υστερίας» στα διεθνή μέσα για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο, δεν είναι η ίδια σε κάθε χώρα. Ένα ποσοστό 30% Βρετανών ενηλίκων εξέφρασαν ενδιαφέρον για το γάμο, ενώ ένα 28% Αμερικανών.

Το πιο δημοφιλές βασιλικό μέλος είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ακολουθεί ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με την έρευνα.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.