LIFE
15/05/2018 10:35 EEST

Τα οικογενειακά βάσανα της Meghan Markle: Υβριστικές επιστολές από τον αδελφό της, «σικέ» φωτογραφίες από την αδελφή της

JEFF RAYNER / COLEMAN-RAYNER

«Είναι δικό μου φταίξιμο», είπε η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις στημένες φωτογραφίες του πατέρα της.

Η Samantha Markle εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσει ότι ήταν δική της ιδέα να φωτογραφήσουν τον πατέρα τους σε στυλ paparazzi, όπως το να διαβάζει ένα βιβλίο για την Αγγλία και να πηγαίνει σε ράφτη για να του πάρει τα μέτρα για ένα κοστούμι. Όπως είπε, το έκανε τόσο για τη βασιλική οικογένεια, όσο και για να «αναδείξει» τον πατέρα τους, Thomas Markle με θετική ματιά.

Βέβαια, η ιδέα γύρισε μπούμερανγκ. Ενώ επρόκειτο να συνοδεύσει την κόρη του στην τελετή, εν τέλει, το Παλάτι δήλωσε ότι αυτό δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με την Mail on Sunday, οι φωτογραφίες τους έχουν αποκομίσει πάνω από 100 χιλ. ευρώ, ωστόσο, η Samantha επιμένει ότι δεν το έκανε για τα λεφτά. Όπως είπε, «Εγώ είμαι υπαίτιος. Του είπα να το κάνει για να δείξει στον κόσμο ”Κάνω γυμναστική και είμαι υγιής” άρα το πρότεινα για να βοηθήσουμε τη βασιλική οικογένεια».

Όταν ρωτήθηκε αν ο πατέρας της αμείφθηκε, είπε: «Δεν είχαμε κριτήριο το χρήμα. Δεν έχω ιδέα αν πληρώθηκε, αλλά αν όντως έλαβε κάποιο ποσό, θα ήταν ψίχουλα».

Η Samantha αποκάλυψε επίσης ότι η τελευταία φορά που μίλησε στην ετεροθαλή αδελφή της ήταν το 2015 αλλά ότι δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί δεν έχει λάβει πρόσκληση.

 

Η απάντηση του παλατιού για την απουσία του Thomas Markle

Λίγες ώρες μετά τις ψεύτικες φωτογραφίες paparazzi, το παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε μια απάντηση. «Αυτή είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για την Διδα Markle λίγες ημέρες πριν το γάμο της», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου.

Η δήλωση εξελίχθηκε ακόμη πιο παράξενα, λέγοντας «Η ίδια και ο πρίγκιπας Harry ζητούν την κατανόηση και τον σεβασμό σας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, o Thomas Markle αποφάσισε ο ίδιος να μην συνοδέψει την κόρη του, με το που κυκλοφόρησαν οι ψεύτικες φωτογραφίες του. Όπως είπε στο ΤΜΖ το έκανε επειδή δεν ήθελε να φέρει τη Meghan ή τη βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση. Δήλωσε επίσης ότι μόλις έξι ημέρες πριν, είχε μια καρδιακή προσβολή και ότι πήρε εξιτήριο νωρίτερα αποκλειστικά και μόνο για τον γάμο.

 

Και ο αδελφός Markle στο χορό

Στις αρχές του μήνα είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η επιστολή που έστειλε ο Thomas Markle Jr. στον πρίγκιπα Harry που τον απέτρεπε από το να παντρευτεί την Markle.

Είχε γράψει χαρακτηριστικά, «Δεν είναι πολύ αργά, η Meghan Markle σίγουρα δεν είναι η σωστή γυναίκα για σένα. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σαφές ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων».

Τον Thomas όμως δεν τον σταματάει τίποτε. Έγραψε κι άλλο γραμμα και αυτή τη φορά απαιτεί μια πρόσκληση - αν και ζήτησε συγνώμη για την έκρηξή του στην πρώτη επιστολή. Αυτή τη φορά δεν απευθύνθηκε στον Harry αλλά στην αδελφή του.

Ανάμεσα σε άλλα, γράφει τα εξής: 

«Αγαπητή Meg,

Είναι αλήθεια ότι εσύ κι εγώ έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αλλά είμαστε ακόμη οικογένεια. Όλες οι μνήμες όταν σε έβλεπα να μεγαλώνεις, πονάει που μας ξέχασες.[...]

Η γιαγιά Markle ήταν πάντα τόσο χαρούμενη και ήρεμη όταν καθόσουν μαζί της και βλέπατε φωτογραφίες. Της διάβαζες και της μιλούσες. Η αγάπη και ευγένεια που της επέδειξες ήταν καταπληκτική, η σημασία που είχε αυτό στον Μπαμπά, τη Γιαγιά κι εμένα - δεν θα το ξεχάσω ποτέ. [...]

Meg ξέρω ότι δεν είμαι τέλειος. Αλλά καλός, κακός ή τέλειος, μόνο εμάς έχεις για οικογένεια. Με πληγώνει που δεν έχουμε προσκληθεί στο γάμο σου. Αλλά δεν είναι πολύ αργά να μου στείλεις μια πρόσκληση σε μένα και στην υπόλοιπη οικογένεια. [...]

Ότι κι αν αποφασίσεις για μένα είναι εντάξει, ίσως σε δω εκεί, με όλους μας μαζί.

Στο τέλος, έγραψε εντός εισαγωγικών, «Μπορεί να είναι ένα βασιλικό οικογενειακό reunion».

Sponsored Post