Ακόμη και η Beyoncé μπορεί να κάνει την κόρη της να ντραπεί για αυτή. Η απίθανη αντίδραση της όταν είδε το σέξι video clip των γονιών της

Ακόμη και η Beyoncé είναι μια...ντροπιαστική μαμά. Η απίθανη αντίδραση της Blue Ivy όταν είδε το σέξι video clip των γονιών της

Τα παιδιά πάντα έχουν την τάση να πιστεύουν ότι πολλά από τα πράγματα που κάνουν οι γονείς τους είναι ντροπιαστικά για τα ίδια.

Ίσως κάποιοι να πιστεύουν πως οι γονείς της show biz δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα με τα παιδιά τους αφού στα δικά μας τα μάτια φαντάζουν πολύ cool.

Στα μάτια των παιδιών τους όμως και αυτοί οι γονείς είναι συχνά εκνευριστικοί, ενοχλητικοί και κάνουν πράγματα που νοιώθουν ότι τα ντροπιάζουν.

Και ναι αυτό φαίνεται πως ισχύει ακόμα και για την Beyoncé και την κόρη Blue Ivy η οποία έδειξε ξεκάθαρα πως στα δικά της τα μάτια η μητέρα της δεν είναι πάντα αυτό που ίσως θα ήθελε.

Η Blue Ivy λοιπόν φαίνεται πως ήρθε σε δύσκολη θέση όταν όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λονδίνο είδε σε μία γιγαντοοθόνη ένα βίντεο με τη μητέρα της και τον πατέρα της να χορεύουν και οι φιγούρες να παραπέμπουν σε σκηνές και στάσεις έντονα σεξουαλικές.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάποιοι εκ των θαμώνων, το κορίτσι μοιάζει να νοιώθει τόσο άβολα που κάποια στιγμή κρύβεται πίσω από κάγκελα προκειμένου να μην βλέπει τις σέξι σκηνές με πρωταγωνιστές τους γονείς της, προσπαθεί να κοιτάξει αλλού, να καλύψει το πρόσωπό της και τα μάτια της...

Όπως αναφέρουν χρήστες του Twitter αυτό που πιθανότατα έκανε το 6χρονο να νοιώσει άβολα ήταν οι σκηνές με την Beyonce και τον Jay-Z σε θερμό στο κρεβάτι.