Άμπερ Χερντ: 'Ελαβε πρόταση 9 εκατ. δολαρίων για να παίξει σε ροζ ταινία

Για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».
|
STEVE HELBER via Getty Images

Μπορεί η πολύκροτη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έληξε το καλοκαίρι, ωστόσο τα ονόματά τους συνεχίζουν να μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ισπανικής Marca, το πρακτορείο Zen Models ελπίζει να επωφεληθεί από την… ανάγκη στην οποία έχει βρεθεί η Χερντ, προσφέροντάς της έναν ρόλο σε ταινία πορνό.

Στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic» αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου.

Η Χερντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, πηγές όμως από το περιβάλλον της αναφέρουν πως δεν θα δεχτεί την πρόταση.

Η πρόεδρος των Zen Models, Βερόνικα Μαντάριαν, και το μοντέλο, Άμπερ Μουρ, δημοσίευσαν ένα βίντεο για να ενισχύσουν τη νομιμότητα της προσφοράς τους.

«Το Zenmodels.net δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει άνδρες και γυναίκες στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων», λέει στο βίντεο η Μουρ.

«Αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην Άμπερ Χερντ μια πιθανή λύση σε ορισμένα από τα προβλήματά της» συνεχίζει η πρόεδρος του πρακτορείου διαβάζοντας την επαγγελματική πρόταση που έστειλαν.

«Αυτό το βίντεο (ερωτικού περιεχομένου) θα δημιουργηθεί για να δώσει δύναμη στην Άμπερ ώστε να αγκαλιάσει τη δική της σεξουαλικότητα. Υπάρχουν αρκετές βραβευμένες γυναίκες σκηνοθέτριες που θα δημιουργούσαν ένα σενάριο για να απεικονίσουν την Άμπερ και να ενδυναμώσουν το φως της γυναικείας σεξουαλικότητας».

Ο πρόεδρος της Zen Models εξηγεί ότι το πρακτορείο έχει ουσιαστικά ξεκινήσει τις καριέρες πολλών επίδοξων καλλιτεχνών στον τομέα των ταινιών για ενηλίκους, που έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε πάνω από 2.000 παραγωγές.

«Αισθανόμαστε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων, καθώς και σε ολόκληρη τη βιομηχανία, έχουν απεικονιστεί με πολύ αρνητικό πρίσμα. Η βιομηχανία ενηλίκων έχει γίνει μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που εργάζεται για να δημιουργήσει ασφαλέστερο περιβάλλον για να εκφραστούν επαγγελματικά οι καλλιτέχνες, εξαλείφοντας την παρενόχληση στα γυρίσματα».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του πρακτορείου μοντέλων η Άμπερ Χερντ είναι μια «αφελής νεαρή κοπέλα» που ήταν ανίδεη και απροετοίμαστη για την κριτική που δέχτηκε.

«Αυτή η προσφορά θα μπορεί να επιτρέψει στην Άμπερ να εξοφλήσει το χρέος της και να μείνει μακριά από τα αρνητικά σχόλια του Τύπου» λέει μεταξύ άλλων η Μουρ.