Αν Χέις: Ο γιος της κατέθεσε πως η υπογραφή στην διαθήκη της ηθοποιού ήταν πλαστή

Η διάθηκη σε email και η διαμάχη του γιου της ηθοποιού, Χόμερ Λαφούν, με τον πρώην σύντροφο της, τον καναδό ηθοποιό και πατέρα του αδελφού του, Τζέιμς Τάπερ.
|
Η Αν Χέις και ο γιος της Χόμερ Λαφούν.
Η Αν Χέις και ο γιος της Χόμερ Λαφούν.
Rachel Murray via Getty Images

Tο θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα της Αν Χέις τον Αύγουστο προκάλεσε στους θαυμαστές, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας σοκ. Επίσης, προκάλεσε μια μακρά δικαστική διαμάχη για την περιουσία της ηθοποιού μεταξύ του πρώην φίλου της Τζέιμς Τάπερ και του γιου της Χόμερ Λαφούν — ο οποίος τώρα ισχυρίζεται ότι το έγγραφο που ο Τάπερ θεωρεί ότι ως διαθήκη της Χέις ήταν πλαστογραφημένο.

Ο Λαφούν, 20 ετών, κατέθεσε έγγραφα για να αναλάβει τον έλεγχο της περιουσίας της μητέρας του στις αρχές Σεπτεμβρίου, επειδή η Χέις δεν άφησε διαθήκη, ανέφερε το People. Πρόσθεσε εννέα σελίδες σε αυτήν την αναφορά την Τρίτη και κατηγόρησε τον Τούπερ για ανεξέλεγκτη παρέμβαση, ανέφερε επίσης το People, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα που είχε λάβει το μέσο.

Σύμφωνα με το People, η κατάθεση του Λαφούν την Τρίτη ισχυρίζεται ότι ο Τούπερ προσπάθησε να τον εμποδίσει να επικοινωνήσει με τον 13χρονο ετεροθαλή αδερφό του, Άτλας Χέις Τάπερ, μετά το θάνατο της μητέρας τους και ότι ένα έγγραφο του 2011 υποτίθεται ότι έδινε τον έλεγχο της περιουσίας της Χέις στον Τούπερ δεν ήταν αυθεντικό και ότι η υπογραφή σε αυτό δεν ήταν δική της.

«Ο Κύριος Τάπερ αναφέρεται επανειλημμένα στο email που επισυνάπτεται στην Ένσταση ως «διαθήκη», αναφέρει η κατάθεση. «Ωστόσο — ως νομικό ζήτημα— το email δεν πληροί τις προϋποθέσεις ούτε ως ολογραφική διαθήκη ούτε ως επίσημη διαθήκη.

«Το email δεν πληροί τις νομικές απαιτήσεις για μια έγκυρη ολογραφική διαθήκη, επειδή οι υλικές διατάξεις της υποτιθέμενης διαθήκης δεν είναι στο χειρόγραφο του Αποθανόντος», προσθέτει η κατάθεση, σύμφωνα με το People.

Η κατάθεση του Λαφούν ισχυρίζεται επίσης ότι οι δύο μάρτυρες που απαιτούνταν από το νόμο να τηρήσουν την υπογραφή μιας διαθήκης δεν ήταν ποτέ παρόντες το 2011.

Χωρίς διαθήκη, αναφέρει η κατάθεση, δεν μπορεί να υπάρξει διορισμός ή διορισμός εκτελεστή για να αναλάβει τον έλεγχο της περιουσίας της Χέις. Ο Λαφόν και ο Τάπερ τσακώνονται για τα περιουσιακά στοιχεία της Χέις εδώ και εβδομάδες.

Ο Τάπερ όχι μόνο ισχυρίστηκε ότι ο Λαφόν ήταν «αποξενωμένος» από τη μητέρα του τη στιγμή του θανάτου της, αλλά υπέβαλε αρκετές ενστάσεις κατά της «καταλληλότητάς του» ως κατόχου της περιουσίας - ισχυρισμούς που ο Λαφούν χαρακτήρισε «ανακριβείς και αβάσιμους».

Η ηθοποιός έπεσε σε κατοικημένη κατοικία στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου και έπεσε σε κώμα αφού υπέστη σοβαρά τραύματα. Κηρύχθηκε νομικά νεκρή στις 12 Αυγούστου, αλλά παρέμεινε σε υποστήριξη ζωής ενώ τα όργανά της αφαιρέθηκαν για δωρεά. Της αφαιρέθηκε η υποστήριξη ζωής στις 14 Αυγούστου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα