Το αγαπημένο γεύμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φασόλια, αρακάς και ανανάς στο ίδιο πιάτο

Και γιατί η Βικτώρια Μπέκαμ είναι κάπως βαρετή.
.
.
Stephane Cardinale - Corbis via Getty Images

Όλοι έχουμε αγαπημένα γεύματα από την παιδική μας ηλικία, αλλά το δείπνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει διχάσει τους θαυμαστές του. Αφού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από αυτό στο διαδίκτυο, οι διατροφικές τους επιλογές προκάλεσαν πλήθος σχολίων.

Ενώ η σύζυγός του Βικτώρια επιμένει στα ψητά ψάρια και στα λαχανικά στον ατμό, τα οποία ο Ντέιβιντ δήλωσε πρόσφατα ότι εκείνη τρώει σταθερά τα τελευταία 25 χρόνια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον ίδιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι ένα από τα αγαπημένα του γεύματα περιλαμβάνει ανανά και φασόλια στο ίδιο πιάτο.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γεύματος στο Instagram, ο Μπέκαμ έγραψε στη λεζάντα: «Η χθεσινοβραδινή γιορτή ένα από τα αγαπημένα μου όταν μεγαλώνω. Ευχαριστώ μαμά. Γκαμόν (παραδοσιακό αγγλικό πιάτο), πατάτες τηγανιτές, τηγανητό αυγό, ανανάς κομπόστα, αρακάς και φασόλια, λαχανοσαλάτα.»

Το αγαπημένο γεύμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ
Το αγαπημένο γεύμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ
David Beckham/Instagram

Το κοινό του είχε δεύτερες σκέψεις…

«Ο ανανάς δεν ανήκει στο κύριο γεύμα», σχολίασε ένας θαυμαστής.

Ένας δεύτερος έγραψε: «Λαχανοσαλάτα και αρακάς; Έχουν τρελαθεί όλοι;» Άλλοι όμως σχολίασαν το ακριβώς αντίθετο. «Απόλυτα αποδεκτό δείπνο. Το αυγό ταιριάζει πολύ με γκαμμόν, λαχανοσαλάτα με ανανά, πατάτες τηγανιτές με αρακά», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.

Μιλώντας σε podcast του νωρίτερα φέτος, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι γίνεται «συναισθηματικός» με το φαγητό και το κρασί, σε αντίθεση με τη σύζυγό του.

Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ιανουάριος 2020
Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ιανουάριος 2020
Marc Piasecki via Getty Images

«Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», εξήγησε.

«Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Βικτώρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα περκκλίνει από εκεί».

Ο Ντέιβιντ συνέχισε: «Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε ποτέ κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε».

Στο ίδιο podcast πέρυσι, η Βικτώρια αποκάλυψε το σνακ που της αρέσει περισσότερο. «Αυτό κι αν είναι που με κάνει να ακούγομαι ακόμα πιο βαρετή στο κατάστημα τροφίμων», είπε. «Μου αρέσει το τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι. Είναι αυτός ο υδατάνθρακας που σε κάνει να νιώθεις παρηγοριά και μου αρέσει το αλάτι».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα