Απάντηση Παππά σε Φίλη: «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»

Απάντηση Παππά σε Φίλη: «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»
EUROKINISSI

«Η επιλογή του 2015 ήταν η αριστερή επιλογή. Δεν ήταν παρέκβαση από την αριστερή κανονικότητα. Δεν κάναμε λάθος τον Σεπτέμβριο του 2015», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ν. Παππάς στήριξε τις κεντρικές πολιτικες επιλογες της κυβέρνησης.

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ. Εγώ δεν συμμετέχω ως υπουργός σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.

Ακόμα ο υπουργός απάντησε στην κριτική Φίλη και Παπαδόπουλου και υπερασπίσθηκε την ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας ποια κατάσταση παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι πολιτικές και επιχειρηματικές δυνάμεις θέλουν να κλείσει.

«Είναι απολύτως λογικό η ΝΔ να ενοχλείται. Θέλει την ΕΡΤ, είτε πολύ μικρή είτε κλειστή. Ανησυχεί διότι συγκροτείται η επιτροπή ορκωτών που θα βγάλει συμπεράσματα για το κόστος του μαύρου», τόνισε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε ότι η ΕΡΤ δεν πρέπει να εργαλειοποιείται στην κομματική αντιπαράθεση. Η μεγάλη εικόνα είναι θετική, εκτίμησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Για την κριτική εκ μέρους Φίλη, ο Ν. Παππας επεσήμανε ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Πριν 6-9 μήνες τα ίδια έλεγε για το πρόγραμμα που δε βγαίνει και για το μνημόνιο που δεν τελειώνει. Όπως ότι είπε ότι χάσαμε στο θέμα των αδειών. Δικαιωθήκαμε και σε αυτό».

Δημοφιλή