ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/07/2019 11:50 EEST

Απαράδεκτος οδηγός του ΚΤΕΛ στα Χανιά κατέβασε 15χρονο από το λεωφορείο για… 10 λεπτά

Ο 15χρονος με αλλεργικό άσθμα αναγκάστηκε να περπατήσει 1,5 χιλιόμετρο μέσα στον ήλιο.

eurokinissi

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στα Χανιά. Οδηγός υπεραστικού λεωφορείου κατέβασε από το λεωφορείο έναν 15χρονο στη μέση της διαδρομής επειδή του έλειπαν 10 λεπτά από το εισιτήριο.

Όπως κατήγγειλε στο Zarpanews.gr, ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Το παιδί πριν μπει στο λεωφορείο αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, δεν υπολόγισε σωστά τα χρήματα που είχε και αντί να του μείνουν 2,10 ευρώ, που κοστίζει το εισιτήριο για Πλατανιά, του έμειναν 2 ευρώ.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός-εισπράκτωρ, του είπε πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Και έτσι έγινε. Ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μέσα στον για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του,αυτό δεν έγινε, όπως λέει.