Απίστευτο «photobombing» 6χρονου στον πατέρα του τη στιγμή που μιλούσε στο Κογκρέσο (Βίντεο)

Ο εξάχρονος μόλις την περασμένη εβδομάδα τελείωσε το νηπιαγωγείο και συνόδευσε τον πατέρα του στην Ουάσιγκτον.
via Associated Press
via Associated Press

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Κογκρέσο στις ΗΠΑ, όταν ο γιος του Ρεπουμπλικανού John Rose προσέφερε στους θεατές ένας αξέχαστο θέαμα.

Σε μία μάλλον βαρετή νομοθετική ημέρα και ενώ ο βουλευτής από το Τενεσί αξιοποιούσε τα πέντε λεπτά του χρόνου ομιλίας του για να κατακεραυνώσει την ποινική καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ, ο 6 ετών Guy Rose, αψηφώντας τη θεσμική ευπρέπεια του τόπου και του χρόνου, έκανε τους τηλεθεατές να ευθυμήσουν: Κοιτώντας απευθείας στις κάμερες έκανε «photobomb» καθώς γελούσε, έκανε γκριμάτσες και χειρονομίες, έβγαζε τη γλώσσα και γούρλωνε τα μάτια.

«Κάτι ξέρει», έγραψε στο Χ ο Doug Andres εκπρόσωπος του επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Mitch McConnell με λεζάντα τον νεαρό Rose να κρατά τα χέρια του σε τριγωνική κίνηση μπροστά από το πρόσωπό του.

«Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στο email σας, ήμουν απασχολημένος βλέποντας αυτό ξανά και ξανά», έγραψε στο Twitter ο Aaron Fritschner, διευθυντής επικοινωνίας του βουλευτή Don Beyer.

Μετά την ομιλία, ο βουλευτής δεν έδειξε να ενοχλείται από το «σαμποτάρισμα» του γιου του. «Αυτά παθαίνω όταν λέω στον γιο μου, Γκάι, να χαμογελάει στην κάμερα για τον μικρό του αδελφό», έγραψε ο John Rose στο Twitter, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ο εξάχρονος μόλις την περασμένη εβδομάδα τελείωσε το νηπιαγωγείο και συνόδευσε τον πατέρα του στην Ουάσιγκτον, ενώ ο μικρότερος αδερφός του, Σαμ, και η μαμά του, Τσέλσι, έμειναν πίσω στο Τενεσί.

Δημοφιλή