Απίστευτο γέλιο: Κοριτσάκι αρνείται να κάτσει στα πόδια του Άγιου Βασίλη (βίντεο)

Ο Rev Santa, όπως είναι το ψευδώνυμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδημοσίευσε το βίντεο της στο Instagram του, γράφοντας μια γλυκιά λεζάντα για την στιγμή αυτή.
Natalia Lebedinskaia via Getty Images

Απίστευτο γέλιο μοιράζει ένα κοριτσάκι 3 ετών, η οποία αρνείται να καθίσει στην αγκαλιά του για την καθιερωμένη φωτογραφία μαζί του.

Η απάντησή του ωστόσο, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με την μητέρα του παιδιού να τον ευχαριστεί.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στο TikTok τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο εορταστικό πάρτι του Ritz Carlton στο Μαϊάμι, αναφέρει το People.

Η μητέρα της Katie Love και η 3χρονη Adley, πήγαν από τη Φλόριντα στο πάρτι, λόγω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια, είχαν επισκεφτεί και πέρυσι τον Άγιο Βασίλη.

Η Katie Love τότε, όταν ήρθε η ώρα να πλησιάσουν προς το μέρος του, κατέγραψε την αντίδραση της Adley, η οποία όταν τη ρώτησε ο Άγιος Βασίλης αν θέλει να καθίσει στην αγκαλιά του αρνήθηκε, με τον ίδιο να απαντά, «αυτό είναι το σώμα της και έχει τον έλεγχο του».

Τότε ο Άγιος Βασίλης συνέχισε, έχοντας δίπλα του την Adley, «Τη ρώτησα αν ήθελε να καθίσει στα γόνατά μου και είπε όχι. Και της είπα: ”Έτσι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και λες αυτό που πιστεύεις ότι είναι αλήθεια”. Δεν μπορείς να αφήσεις ούτε τον Άγιο Βασίλη, αν ο Άγιος Βασίλης πει ότι θέλεις να κάτσεις στην αγκαλιά μου, αν δεν θέλεις, να πεις όχι!».

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας στο People, πριν καν φτάσουν τον Άγιο Βασίλη, της είχε πει πως δεν ήταν υποχρεωμένη να καθίσει στα γόνατά του αν δεν ήθελε. «Ενισχύουμε πάντα στο σπίτι την άποψη, ότι είναι δική της επιλογή αν θέλει να αγκαλιάσει ή να φιλήσει κάποιον, ακόμα κι αν πρόκειται για την οικογένειά της. Μεγαλώνοντας, μου έμαθαν πάντα να είμαι ευγενική και να κάνω ό,τι μου λένε και θέλω η κόρη μου να νιώθει τον πλήρη έλεγχο του σώματός της.

Δεν χρειάζεται να πιέζεται να νιώθει άβολα για να κάνει κάποιον άλλον να νιώθει άνετα. Έχει τη δύναμη να πει ΟΧΙ», συμπληρώνει.

Η περήφανη μαμά σημειώνει επίσης ότι ο Άγιος Βασίλης του βίντεο της, ο οποίος είναι επίσης αιδεσιμότατος, την προσέγγισε στο TikTok, λέγοντάς της ότι το βίντεο τον έκανε να κλάψει.

«Κρατάω ημερολόγιο μετά από κάθε γεγονός. Εκείνο το βράδυ, είπα ό,τι το πιο πολύτιμο πράγμα που έκανα ήταν να μιλήσω στην κόρη σας», της είπε. Ο Rev Santa, όπως είναι το ψευδώνυμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδημοσίευσε το βίντεο της στο Instagram του, γράφοντας μια γλυκιά λεζάντα για την στιγμή αυτή.

«Περήφανη στιγμή για μένα, που με έπιασαν να κάνω το σωστό! Στόχος μου, ως Άγιος Βασίλης, είναι να φέρω το φως του Θεού σε σκοτεινά μέρη. Ένας τρόπος για να το κάνω αυτό είναι να επιβεβαιώνω την αξιοπρέπεια των παιδιών. Είμαι ευγνώμων για τους γονείς αυτού του μικρού κοριτσιού, οι οποίοι της έχουν ήδη δώσει την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιήσει μία από τις πιο ισχυρές λέξεις... Όχι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή