Απίθανο βίντεο: Του αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης και εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω zoom οδηγώντας

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!
.
.
14A DISTRICT COURT/YOUTUBE

Ο δικαστής J. Cedric Simpson από το Μίσιγκαν τον ΗΠΑ έμεινε άναυδος όταν άνδρας με ανασταλείσα άδεια οδήγησης συμμετείχε σε ακροαματική διαδικασία μέσω Zoom , ενώ οδηγούσε παράνομα το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στις 15 Μαΐου. Ο Corey Harris, 44 ετών, εμφανίστηκε στην οθόνη πίσω από το τιμόνι την ώρα που ο δικαστής της κομητείας Washtenaw του απεύθυνε τον λόγο.

«Κύριε Harris, οδηγείτε;» ρώτησε ο Simpson γεμάτος απορία.

Ο Simpson ομολόγησε αδιάφορα ότι οδηγεί χωρίς να του περάσει από το μυαλό ότι δεν επιτρεπόταν να οδηγήσει αφού του είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Όταν πάρκαρε ο δικαστής του εξηγεί ότι παραβιάζει κατάφωρα το νόμο.
«Ίσως να μην καταλαβαίνω κάτι. Πρόκειται για οδήγηση ενώ υπάρχει αναστολή άδειας οδήγησης», αναρωτιέται με ο δικαστής απευθυνόμενος στην δικηγόρο του άνδρα, η οποία βρίσκεται στην αίθουσα. «Και απλά οδηγεί. Και δεν είχε δίπλωμα».

Στη συνέχεια, η δικηγόρος του Harris προσπαθεί να εξηγήσει ότι αυτές είναι απλώς «οι κατηγορίες» - και ο δικαστής απαντά: «Όχι, κοιτάζω το ποινικό του μητρώο. Δεν έχει άδεια οδήγησης».

Η δικηγόρος δεν ξέρει τι να πει και απαντά καταφατικά στον δικαστή.
«Δεν ξέρω καν γιατί να το κάνει αυτό», λέει ο δικαστής στο βίντεο που δημοσίευσε το CBS News, προτού ανακαλέσει την εγγύηση του Harris και τον καταδικάσει σε φυλάκιση.

Ο Harris αφέθηκε ελεύθερος από την κράτηση δύο ημέρες αργότερα και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 5 Ιουνίου.

Δημοφιλή