Από την Τετάρτη στην ελληνική HuffPost: Ανοιχτός διάλογος για την 21η Αυγούστου

Από την Τετάρτη στην ελληνική HuffPost: Ανοιχτός διάλογος για την 21η Αυγούστου
thanoscatsambas

Η ”επόμενη ημέρα” των μνημονίων και οι προοπτικές της Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο μίας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, η οποία θα κορυφωθεί στη διάρκεια της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου των επόμενων μηνών.

Οι πολιτικές αποφάσεις που θα ληφθούν μετά την 21η Αυγούστου αποκτούν τεράστια σημασία, καθώς θα αγγίξουν τη ζωή των Ελλήνων βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, ενώ θα κρίνουν πολλά για τις επόμενες γενιές.

Η ελληνική HuffPost ανοίγει ένα κύκλο συνεντεύξεων και διαλόγου, στον οποίο θα προσκληθούν πολιτικά πρόσωπα από διαφορετικές παρατάξεις και άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω, ή επηρεάζουν διεθνή κέντρα αποφάσεων.

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου διαβάστε και παρακολουθήστε μία σημαντική συνέντευξη, που έδωσε μέσω Skype από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Αντώνη Φουρλή, ο Θάνος Κατσάμπας - πρώην Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής στο Δ.Σ. του ΔΝΤ.

Έχοντας ολοκληρώσει την θητεία του το 2015 στην υψηλότερη θέση που βρέθηκε ποτέ Έλληνας αξιωματούχος στο Ταμείο - πρακτικά, σε ρόλο που προσομοιάζει σε αυτόν του Πολ Τόμσεν - ο Θάνος Κάτσάμπας δίνει απαντήσεις για τα πως και τα γιατί των μνημονίων, για το πως κατέληξε η χώρα μας στα μνημόνια και για τα μυστικά της «επόμενης ημέρας».