Αποστολή εξετελέσθη: Βρισκόταν σε καραντίνα κι έστειλε τον σκύλο του για ψώνια

Ένας άνδρας από το Μεξικό φαίνεται πως έχει εκπαιδεύσει το τσιουάουα του ακόμα και για τις πιο δύσκολες μέρες.
j
j

Περισσότεροι από ένα δις άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν μπει σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Ο Αντόνιο Μουνιόθ από το Μεξικό δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην χώρα του έχουν καταγραφεί ήδη περισσότερα από 150 κρούσματα, ενώ σημειώνονται και οι πρώτοι θάνατοι.

Ο Αντόνιο βρισκόταν ήδη σε καραντίνα την προηγούμενη Τρίτη (18/03), όταν λαχτάρησε να φάει μερικά σνακ. Φυσικά, δεν τολμούσε να ρισκάρει και να βγει από το σπίτι του μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τη βουλιμία του. Για αυτό, σκέφτηκε κάτι ιδιοφυές.

Έδεσε στο περιλαίμιό του τα χρήματα που προορίζονταν για τα ψώνια και συνοδεύονταν από το εξής σημείωμα: «Κύριε, πουλήστε στον σκύλο μου μερικά γαριδάκια. Όχι τα κόκκινα, είναι πολύ καυτερά». Ο σκύλος αρματωμένος βγήκε από το σπίτι και ξεκίνησε να βγάλει εις πέρας την αποστολή του.

Αυτό που ακολούθησε ήταν φανερά εντυπωσιακό. Ο σκύλος επέστρεψε γρήγορα, ενώ αυτή τη φορά είχε δεμένα στο περιλαίμιό του τα γαριδάκια. Ο Αντόνιο δεν έχασε τη στιγμή, την απαθανάτισε και τη δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό που ακολούθησε ήταν να κοινοποιηθεί σε όλον τον κόσμο, να γίνει viral σε facebook και twitter και το τσιουάουα να πάρει την δόξα που του αναλογούσε για αυτή την αποστολή που κατάφερε να ολοκληρώσει.

(Με πληροφορίες από Mirror)

Δημοφιλή