Ασπρόπυργος: Μυστήριο με τη δολοφονία αλλοδαπού

Για τα στελέχη του «Ανθρωποκτονιών» είναι βασικό να ταυτοποιήσουν το θύμα.
Eurokinissi

Ελάχιστα στοιχεία έχουν μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τη δολοφονία ενός αλλοδαπού, πιθανότατα υπηκόου Πακιστάν.

Η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ήταν καλυμμένη με μία κουβέρτα και στον λαιμό έφερε ίχνη στραγγαλισμού.Στα ρούχα του οι ερευνητές της Ασφάλειας δεν βρήκαν κάποια επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά δύο λογαριασμούς στο όνομα ενός υπηκόου Πακιστάν 35 ετών.

Το πρώτο πράγμα, που έκαναν, ήταν να αναζητήσουν πληροφορίες για το θύμα στις δύο διευθύνσεις, που βρήκαν, στην Καλλιθέα. Στη μία περίπτωση ο δρόμος δεν αντιστοιχεί, ενώ στη δεύτερη κανένας δεν τον αναγνώρισε.

Για τα στελέχη του «Ανθρωποκτονιών» είναι βασικό να ταυτοποιήσουν το θύμα, κάτι που θα γίνει μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων του, προκειμένου να βρουν πληροφορίες από τους οικείους του για τις δραστηριότητές του και εάν είχε προσωπικές ή άλλες διαφορές, οι οποίες οδήγησαν στη δολοφονία του.

Μία ακόμα δυσκολία για τους αστυνομικούς είναι πως δεν γνωρίζουν την ακριβή ώρα, που ο δράστης ή οι δράστες τον εγκατέλειψαν στο σημείο, και υπάρχει ένα κενό δεκαπέντε ωρών από την εκτιμώμενη ώρα θανάτου μέχρι εκείνη του εντοπισμού της σορού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν για ποια χρονική στιγμή πρέπει να αναζητήσουν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, για να αντλήσουν στοιχεία για την έρευνά τους.

Δημοφιλή