Άστον Κούτσερ: Αποκαλύπτει τις άγνωστες δυσκολίες στη σχέση του με την Ντέμι Μουρ

Από τη συνύπαρξη με τα παιδιά της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, μέχρι την αποβολή και την εξωσωματική γονιμοποίηση.
Christian JENTZ via Getty Images

Ο Άστον Κούτσερ, παρόλο που κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν έρχεται η στιγμή δεν φοβάται να είναι ειλικρινής. Σε νέα συνέντευξη για το περιοδικό Esquire, ο σταρ αποκαλύπτει αρκετά για την προσωπική του ζωή, ενώ μοιράζεται και αναμνήσεις από το παρελθόν του. Πέρα λοιπόν από τη σχέση του με τη Mίλα Κούνις, την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του, αναφέρθηκε και στην σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Ντέμι Μουρ.

Το ειδύλλιο του πρώην ζευγαριού τράβηξε τα βλέμματα αμέσως με το που άρχισαν να βγαίνουν, το 2003. Η Ντέμι ήταν 40 ετών και ο Άστον μόλις 25. Όταν παντρεύτηκαν, το 2005, ο Κούτσερ έγινε πατριός των κοριτσιών της ηθοποιού με τον Μπρους Γουίλις. Εκείνη την εποχή, η Ράμερ, η Σκουτ και η Ταλούλα ήταν δώδεκα, δέκα και οκτώ ετών.

Αναπολώντας τη ζωή του ως νεαρός πατριός, ο Άστον δηλώνει: «Ήμουν είκοσι έξι ετών, και είχα υπό την ευθύνη μου ένα οκτάχρονο, ένα δεκάχρονο και ένα δωδεκάχρονο παιδί. Κάπως έτσι πρέπει να βιώνουν μερικοί έφηβοι γονείς τα είκοσί τους. Ωστόσο, δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που είχε τρεις κόρες αν δεν αγαπούσα τα παιδιά. Η ιδέα να κάνω ακόμη ένα παιδί μου φαινόταν υπέροχη», σημειώνοντας επίσης ότι ενεργούσε ως κηδεμόνας τους, όταν η Μουρ έφευγε για δουλειά.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την απόφασή του ίδιου και της Μουρ να κάνουν δικά τους παιδιά, σε μια προσπάθεια που τελικά οδήγησε σε μια σπαρακτική αποβολή και ένα δύσκολο ταξίδι εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Κούτσερ ομολογεί πως «Το να χάσεις ένα παιδί που νόμιζες ότι θα αποκτήσεις είναι πραγματικά, πολύ οδυνηρό».

Το 2011, η Ντέμι και ο Άστον χώρισαν, μετά από φήμες που υποστήριζαν ότι υπήρξε απάτη από την πλευρά του Κούτσερ, με το διαζύγιό τους το 2013 να γίνεται πρώτο θέμα στα περιοδικά.

«Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις τόσο αποτυχημένος όσο το διαζύγιο», είχε αναφέρει τότε ο Κούτσερ.

Πηγή: hello

Πήγαινε στην αρχική σελίδα